Při použití FW 52.16+ se po chvíli kousne PC
Moderátoři: morke, Walker1134
- Marti
- Nováček

-
Při použití FW 52.16+ se po chvíli kousne PC
Zdravim, mám kartu 5900XT od MSI a když nainstaluju ovladače novější než 52.16, tak mi každou chvíli při posouvání ve složce, nebo na internetu najednou všechno zatuhne, pak na chvilku zčerná monitor. Toto se opakuje poměrně často a někdy je i rozhozená grafika (stránky, složky). Nevíte prosím co s tím, Díky moc za radu. 
- Roman9
- Začátečník

-
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Marti
- Nováček

-
52.16 a konec
Děkuji za odpovědi, ale myslím si, že to s přehříváním nemá nic společného, protože tento problém mám s novými ovladači jenom na internetu nebo při práci ve složce, při posouvání kolečkem nebo chytnutím za lištu. Prostě čas od času všechno ztuhne, hned potom zčerná monitor a pak je zase chvíli všechno v pohodě. Zkoušel jsem taky ještě ovladač 53.03 - s tím tyto problémy nebyly, ale nešel ve hře Far Cry. Novější už nejdou. Někde jsem se dočetl, že od verze 53.63 mají ovladače na Nvidii zabudován blokovač pop up oken. Zkoušel jsem tuto funkci v ovladačích vypnout, ale nenašel jsem ji. Moje konfigurace:
deska - MSI KT6 delta, paměti - 2x 512 MB, 400 MHz, procesor - Anthlon XP 2500@3200, grafika - MSI 5900 XT. Těším se na odpovědi!!!
deska - MSI KT6 delta, paměti - 2x 512 MB, 400 MHz, procesor - Anthlon XP 2500@3200, grafika - MSI 5900 XT. Těším se na odpovědi!!!
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Marti
- Nováček

-
52.16 a konec
Ovladače jsem zkoušel od 52.16 až po neoficiální 61.12 i ovladače od Msi ale ty se liší jen tím že líp označí kartu (přidá název Msi před typ karty) ale žádná změna. 
- Shit
- Odborník PCT

Re: 52.16 a konec
To není zdaleka pravda. - D.O.T. např.Marti píše:Ovladače jsem zkoušel od 52.16 až po neoficiální 61.12 i ovladače od Msi ale ty se liší jen tím že líp označí kartu (přidá název Msi před typ karty) ale žádná změna.
- Marti
- Nováček

-
52.16 a konec
Zdravim, Msi má vlastni program na D.O.T., který není součástí samotných ovladačů, je tam i klasické taktovaní, něco jako Riva Tuner. Ty paměti jsem kupoval dodatečně s VGA a jsou to Corsairy 400Mhz, Takže na tom by něco mohlo být, ale desku mam MSI KT 6 Delta a ne to problematickou 7 , co tady někdo už zminoval Porad mi nejde do hlavy proč je tento problem jenom u ovladačů se zadudovaným blokovčem pop-up oken tede od 54... a výš. Nevíte prosím někdo jak tuto funkci v ovladači vypnout? 
- Shit
- Odborník PCT

- Inferno
- Začátečník

- Inferno
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

Zase potvrzení mých slov a Lemry v sekci programy http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6273&start=0 .Inferno píše:Tak sem to vyresil.Stacilo dat pryc to podelany AVG 7
- anti88
- Nováček

-
KT6 + LeadTek 5900XT
Mam podobny problem s ovladaci.
Delalo mi to i u graficke karty MSI GF4Ti4200 a dela mi to i u LeadTek 5900XT. Pokud instaluji vyssi ovladac nez 53.03, tak se nehorazne sekaji nasledujici veci:
- v dxdiag se sekaji testy ve fullscreenu skakajici ctverec a otacejici se krychle
- v hrach diablo II, blietzkrieg, conflict vietnam, adalsich se seka uz kdyz to nabiha do menu
Seka se to tim zpusobem, ze to zobrazi asi tak jeden snimek za 2vteriny. Nevim co s tim. Mam podezreni, ze je to kombinaci s deskou MSI KT6. Dokaze mi nekdo poradit? Diky
Delalo mi to i u graficke karty MSI GF4Ti4200 a dela mi to i u LeadTek 5900XT. Pokud instaluji vyssi ovladac nez 53.03, tak se nehorazne sekaji nasledujici veci:
- v dxdiag se sekaji testy ve fullscreenu skakajici ctverec a otacejici se krychle
- v hrach diablo II, blietzkrieg, conflict vietnam, adalsich se seka uz kdyz to nabiha do menu
Seka se to tim zpusobem, ze to zobrazi asi tak jeden snimek za 2vteriny. Nevim co s tim. Mam podezreni, ze je to kombinaci s deskou MSI KT6. Dokaze mi nekdo poradit? Diky