Úprava bude provedena spíše v decentním stylu, takže nečekejte žáden vánoční stromeček, kolotoč nebo něco podobného. Bude se jednat hlavně o pár praktických a funkčních věcí a úpravu na lepší a tišší chlazení. Case dostane celý nový přední panel, bočnice se rozřízne na dva díly, o podsvícení vnitřku se postarají dvě bíle katody, které budou trochu ztlumeny černým kouřovým plexisklem(díky Stoobi). Ve finále pak case pokryje zvenčí černá a zevnitř oranžová metalíza. Další úpravy popíšu v průběhu přestavby.
23.6.2008 - Původní podoba:

To vepředu je nepovedený kousek mého bratra, tak se nesmějte

24.6.2008 - Práce na konstrukci skříně a bočnici: odstraněn prostřední kříž v okně bočnice, vyříznutá zbytečná příčka uvnitř casu, odstraněn kus přední části, který bude nahrazen novým 1,2mm plechem, zbroušen původní hnusný lak z bočnice a nakonec ještě byla rozříznuta bočnice na 2 díly.

25.6.2008 - Dopředu byl uchycen nový 1,2mm silný plech na nýtech

3.7.2008 - Vyřezány otvor pro fan vzadu (80mm) a vpředu (120mm) a následně jsem otvory olemoval, vyřezány otvory pro kabely abych je protáhl za MB a nenarušovaly celkový vzhled vnitřku. No a konečně mi přišel nový 120mm ventilátor od Primecooleru v hliníkovém černě lakovaném rámu s oranžovým podsvícením,

12.7.2008 - Začal jsem s výrobou nového předního panelu z 3mm silného plexi. Vyřezal jsem otvor pro tunel na přední chladič, dále taky otvory pro záslepky mechanik a ještě otvor pro kovový spínač. Nerovností na předním panelu si nevšímejte, to se vykituje

28.8.2008 - Po měsíci flákání jsem opět přesunul do garáže abych zapracoval na předním panelu. Fotek je bohužel málo, protože když prostě začnu makat zapomenu na to, že mám fotit. Včera jsem to konečně skoro dolepil, ale bohužel mi došel tmel s vlákny, takže se dnes vypravím do města a chtěl bych to dodělat co nejdřív. Na první fotce je vidět jak je dole panel křivý, takže musím dolní kousek plexiskla vyndat, zabrousit aby to bylo rovně a potom tam dám nějaký větší kus a snad už to bude dobre. Ještě jsem přidělal přepínače: ty dva velké nahoře jsou na přední a zadní fan (přepínání 5V a 12V) a ty čtyři dole na různé blbosti(katody, podsvícení pod PC a ty další se ještě nějak potom využijou).

3.9.2008 - Takže přední panel jsem dole opravil a srovnal a pak došlo na nekonečný proces tmelení=>broušení=>stříkaný tmel=>broušení...atd. a už to dokonce i nějak vypadá. Ještě jsem na boku vyříznul 2 otvory na USB. Uvažoval jsem i o otvorech pro mikrofon a sluchátka, ale nakonec jsem usoudil, že se dnes dělají docela dlouhé kabely ke sluchátkům(popř. prodlužovací kabely) a já je stejně používám velmi zřídka, takže se mi to zdá zbytečné.
Porovnání se starou verzí