problem s Windows XP SP2

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problem s Windows XP SP2

Příspěvek od Still.Lord »

Čau mám menší problém, komp už chtěl nutně reinstall, tak jsem si řekl proč ne, zformátoval jsem jej, nainstaloval XP, hodil ovladače, ale PC se začalo nějak divně zadrhávat a zatuhávat, tak jsem to přeinstaloval ještě jednou. To už byl jakš takš, ale při pokusu nainstalovat SP2 to na mně vybafne tuhle chybu:
ObrázekObrázek

Nikdy se mi tohle při instalování SP nestalo, tak nevím co s tím, opravu Widli jsem už zkoušek :angry2: Nějak mi dochází "fantazie" co dělat dál..
likc
Začátečník
Začátečník

Re: problem s Windows XP SP2

Příspěvek od likc »

Mas na tech widlich uz SP1 nebo to mas nejake stare cedo bez SP? Treba jit poporade SP1 SP2
JSzu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JSzu »

Praveze netreba, kazdy SP ma v sobe ten predesly, muze si tim akorat zasvinit system a mozna zpusobit problemy.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

ano, toto netřeba :) což ty problémy ani moc nehrozí, ještě se mi snad u SP na XP nestal nějaký zádrhel, ale s tím svincem je to pravda (čím víc doinstalovávaných SP tím větší), ideální je si opatřit CD s již integrovaným SP nebo takové CD vytvořit, buď "aplikací SP na CD" nebo přes nLite (google na oboje jistě snadno najde návod, já preferuji tu první možnost pokud jde jen o SP), tak se množství svince zredukuje na minimum :)
(a vyhneš se této chybě zcela bezpečně)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Mě se právě taky tady tento problem nikdy nestal, proto se ptám kde by mohla být chyba :sad:
Ale udělám to CD s integrovaným SP2
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“