Pískání na výstupu integrované Z.K. - Další Z.K. SB Live!

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Jan16
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pískání na výstupu integrované Z.K. - Další Z.K. SB Live!

Příspěvek od Jan16 »

Ahoj, před již celkem dlouhou dobou jsem asi zde psal o tom, co provádí moje zvukovka. Takže rekapitulace: DEsku mám ASUS P5KR, zvukovka začala pískat po té, co jsem vyměnil shitozdroj za FORTROn Bluestorm II 500W - možná to pískalo i dřív, ale nevšiml jsem si toho, protože to nebylo asi tak intenzivně ;-)
Už jsem zkoušel mnoho způsobů, jak se pískání zbavit, bohužel dost bezúspěšně.
Podařilo se mi "ukořistit" Creative Sound Blaster Live! CT4830, co myslíte, bylo by možné řešení dát do kompu další zvukovku? Lze provozovat "najednou" 2 Zvuk. Kart. v XPčkách? Jde mi o to, že by se využívala jen ta SB Live. To pískání mi už pěkně leze na nervy :evil: :evil: :evil:
Ovladače googl vyplivne hned první odkaz, když se tam zadá Sound Blaster Live!, takže s drivery asi problém nebude. D9ky, Honza
MB: Asus P5KR CPU: Core2Duo 2,66GHz RAM: 6GB DDR2 CL5 800MHz HDD: 320GB+1000GB SATA2 WDC; GPU: nVidia 8500GT &: čtečka karet, DVD RW + Lightscribe @legal Win XP Home; Zdroj Fortron Blue Storm II 500W, PFC, FSP500-GLN; NET: optika rulezzz
http://jan16.czela.net/
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pískání na výstupu integrované Z.K. - Další Z.K. SB Live!

Příspěvek od Ollie »

Je možný používat dvě zvukovky, nebo tu integrovanou zakázat v BIOSu
Obrázek
Jan16
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pískání na výstupu integrované Z.K. - Další Z.K. SB Live!

Příspěvek od Jan16 »

Takže co myslíte, čím bych měl začít?
Najít ovladače přímo na tu zvukovku co mi sedí na stole, pak jí vrazit do kompu, pohrabat se ve správci HW, nainstalovat ovladače, a doufat že to bude fungovat?
(zjednodušeně řečeno)
dík, Honza
MB: Asus P5KR CPU: Core2Duo 2,66GHz RAM: 6GB DDR2 CL5 800MHz HDD: 320GB+1000GB SATA2 WDC; GPU: nVidia 8500GT &: čtečka karet, DVD RW + Lightscribe @legal Win XP Home; Zdroj Fortron Blue Storm II 500W, PFC, FSP500-GLN; NET: optika rulezzz
http://jan16.czela.net/
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“