problém s internetem - pořád padá - prosím poraďte
Moderátor: Don
- SebaRyom
- Nováček

-
problém s internetem - pořád padá - prosím poraďte
Dobrý den,
mám internet od O2, je to modem MV110H Wireless Broadband USB Modem, je to od firmy Axess.tel, problém je že pořád padá, internet se normálně puští přes aplikaci axess manager, a jedinej problém je že se mi pořád skoro každou hodinu přerušuje spojení, takže když hraju moji oblibenou hru World of Warcraft, musim chodit do Winu a otevřit aplikaci a znovu internet připojit. Aplikace se nezavira, porad je pustena a akorat porad musim znovu mackat tlacitko pripojit, prosim poradte mi nekdo co a jak, uz se to deje pul roku a nikdo mi neni schopenj pomoc, 02 rikali ze to bdue spatnym signalem ale mam porad plnej a kdyz ho byli premerit technici rikali ze signal je skvelej
mám internet od O2, je to modem MV110H Wireless Broadband USB Modem, je to od firmy Axess.tel, problém je že pořád padá, internet se normálně puští přes aplikaci axess manager, a jedinej problém je že se mi pořád skoro každou hodinu přerušuje spojení, takže když hraju moji oblibenou hru World of Warcraft, musim chodit do Winu a otevřit aplikaci a znovu internet připojit. Aplikace se nezavira, porad je pustena a akorat porad musim znovu mackat tlacitko pripojit, prosim poradte mi nekdo co a jak, uz se to deje pul roku a nikdo mi neni schopenj pomoc, 02 rikali ze to bdue spatnym signalem ale mam porad plnej a kdyz ho byli premerit technici rikali ze signal je skvelej
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s internetem - pořád padá - prosím poraďte
Jediny co me napada... Zkus zavolat mobilem na pevnou linku (melo by stacit prozvanet) a kontroluj poklesy signalu/vypadek. Delaji to domaci ustredny.
- SebaRyom
- Nováček

-
ale to neni modem pres pevnou linku, tu ani nemame
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to sotva poradime... Zkus to pokud mozno nekde jinde, nebo jim rekni, ze se modem sam od sebe restartuje (podle umisteni), ze chces novy kus.
- SebaRyom
- Nováček

-
no to uz jsem udelal, dostal jsem uplne novy modem a porad stejnej problem, pritom signal je v poradku
- OsirisII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bude to zrejme aplikáciou k modemu.Tiež mam niečo podobné ale na Slovensku a od Orange.mne to padne keď hrám ale nie online.Skús sa pripojiť ovládacie panely a tam Network Connections.
Aspoň mne sa to tak podarilo vyriešiť.odpájal sa mi a tak mi nešlo ICQ...
Aspoň mne sa to tak podarilo vyriešiť.odpájal sa mi a tak mi nešlo ICQ...
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
- Weslo
- Středně pokročilý

dostal si stejný USB "modem" ?co takhle si nechat poslat něco normálního s vlastním napájením?Tohle může dělat klidně i PC - zakolísá napětí na USB a hned to padne.V zátěži=WoW možný častý jev.Nemáš někoho s kým by si otestoval s normálním modemem?
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1