Chladic Noctua NH-C12P zkusenosti

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
deny1234
Nováček
Nováček

Chladic Noctua NH-C12P zkusenosti

Příspěvek od deny1234 »

Zdravim , mam novou sestavu , s timhle chladicem ,a nejak se mi nezdaji teploty ,procesor Q9550 lehce taktovanej 2.83g @3.55 g idle jadra 42.40.41.42 , v Real Temp, ostatni programy Speed fan , Everest ,HWmonitor , a dalsi ukazuji jeste asi o 5 c vic, v burnu OCCT po deseti minutach 70 c ! Pritom teplota cpu v biosu je kolem 26 c , v HWmonitor take 26 c. To same je i u nepretaktovaneho systemu , po minute ve widlich kolem 40 c.Mate tenhle chladic nekdo na 4jadru , a vase teploty ? JO skrin je therlmatake tsunami dream ,2 * 120 ventilatory ,chladic uz jsem 3 krat mel dole , a znovu nanasel pastu vse ok , vsechy tri ventilatory bezi na 100%.A to jsem si ten chladic kupoval extra na taktovani , a on to malem neuchladi ani v idle :evil:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Chladic Noctua NH-C12P zkusenosti

Příspěvek od Mr. Dirk »

deny1234 píše:Zdravim , mam novou sestavu , s timhle chladicem ,a nejak se mi nezdaji teploty ,procesor Q9550 lehce taktovanej 2.83g @3.55 g idle jadra 42.40.41.42 , v Real Temp, ostatni programy Speed fan , Everest ,HWmonitor , a dalsi ukazuji jeste asi o 5 c vic, v burnu OCCT po deseti minutach 70 c ! Pritom teplota cpu v biosu je kolem 26 c , v HWmonitor take 26 c. To same je i u nepretaktovaneho systemu , po minute ve widlich kolem 40 c.Mate tenhle chladic nekdo na 4jadru , a vase teploty ? JO skrin je therlmatake tsunami dream ,2 * 120 ventilatory ,chladic uz jsem 3 krat mel dole , a znovu nanasel pastu vse ok , vsechy tri ventilatory bezi na 100%.A to jsem si ten chladic kupoval extra na taktovani , a on to malem neuchladi ani v idle :evil:
A cos čekal u 4 jádra po přetaktu? Já mám na Xeonovi 3220 na 3.4Ghz při OCCT+Orthos teploty 55-57C ale chladím to vodouchem takže tvoje teploty zas tak mimo nejsou.

JInak taky by to mohla způsobovat silná vrstva teplovodivé pasty, nějak hůř usazený chladič, je křivé IHS....
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Chladic Noctua NH-C12P zkusenosti

Příspěvek od Highlander »

dej si tam box a budes mít hned v idle 70C. Mě ty teploty přijdou adekvatní....
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“