Jedná se mi o složky v adresáři WINDOWS hlavně, např. $NtUninstallKB894391$ atd. Složka $hf_mig$ by se tuším mazat neměla pokud se nepletu?? Díky moc
smazání aktualizací...
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Mirda85
- Začátečník

smazání aktualizací...
Chtěl bych trochu odlehčit ,,systémovému oddílu disku" a chtěl bych se optat co mohu bezpečně odebrat za složky + zda to smaži jen standartním způsobem
Jedná se mi o složky v adresáři WINDOWS hlavně, např. $NtUninstallKB894391$ atd. Složka $hf_mig$ by se tuším mazat neměla pokud se nepletu?? Díky moc
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: smazání aktualizací...
No $NtUninstallKBxxxxx$ jsou složky aktualizací, jejich smazáním nebudeš už moct aktualizace nikdy odinstalovat.
- Mirda85
- Začátečník

Re: smazání aktualizací...
Za celou dobu co mám počítač sem ještě žádnou aktualizaci nemazal, nebyl žádný problém, potřebovat odistalovaní tudíž nebude potřeba. Po roce a půl formát C: to jistíWoiTa píše:No $NtUninstallKBxxxxx$ jsou složky aktualizací, jejich smazáním nebudeš už moct aktualizace nikdy odinstalovat.