MX1000 bluetooth

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
ferooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MX1000 bluetooth

Příspěvek od ferooo »

rozmyslam nad kupou tejto mysky ale jedno stale neviem...ako je to s prijimacom? niekde som nasiel, ze na fungovanie je treba mat prijimac, teda dokovaciu stanicu, napojenu na pc. Ale ked je to "bluetooth" myska, tak by mohla komunikovat aj s bluetooth v notebooku bez zapojeneho prijimaca, ci nie? chcem ju k notebooku, preto sa pytam ako je to s tym prijimacom..
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: MX1000 bluetooth

Příspěvek od traxiiik »

mysliš tpřesně tuto ? Logitech MX1000 Cordless Laser Mouse
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

De o to, jestli dokovaci stanice facha jako samostatny kus s "pameti" na ktere jsou zakladni ovladace, nebo ne
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Doggie4EVER
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doggie4EVER »

ferooo píše:rozmyslam nad kupou tejto mysky ale jedno stale neviem...ako je to s prijimacom? niekde som nasiel, ze na fungovanie je treba mat prijimac, teda dokovaciu stanicu, napojenu na pc. Ale ked je to "bluetooth" myska, tak by mohla komunikovat aj s bluetooth v notebooku bez zapojeneho prijimaca, ci nie? chcem ju k notebooku, preto sa pytam ako je to s tym prijimacom..
Dokovaci stanice neni napojena do PC, pouze maly Bluetooth dongle. Dokovaci stanice je soucast s vysilacem jen u verze opticke, ne bluetooth.

Jinak myslim, ze by s bluetooth z notebooku mela fungovat, jelikoz ma mys vlastni BT kod, takze po nahrati softu by nemel byt problem. Ale radeji bych to napred testnul :o).
Doggie4EVER
Copyright © D4. All Rights Reserved
ferooo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferooo »

http://img.photobucket.com/albums/v315/ ... 953-01.jpg

tu su obe vezie, s modrym zubom aj bez neho. Ma niekto verziu s bluetooth? aby som si bol isty ako je to teda s prevadzkou, ci je treba mat dok zapojeny...
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od traxiiik »

Já měl jen tu s FastRF ne bluetooth
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“