USB z case do desky

Vše týkající se základních desek. Od problémů, výběru, informací, BIOSů, ovladačů a další.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
Fueled
Začátečník
Začátečník

USB z case do desky

Příspěvek od Fueled »

čau.Chtěl bych poradit.Mám skříň a na přední straně mám dvě usbéčka.Od nich vede drát k zapojení do desky.Tak jsem ten drát do tý desky zapojil zapl jsem pc a strčím tam flasku a ono nic.Vůbec to nereaguje.Tak se chci zeptat jestli se nemusí něco v pc povolit nebo něco doinstalovat aby ty dvě usb na tý skříni šly.Díky
Dojigiri
Nováček
Nováček

Re: USB z case do desky

Příspěvek od Dojigiri »

Napiš co máš přesně za desku a jakej máš operační systém. (možná chybí ovladač - když tu flash zapojíš do USB která je na desce, tj. zezadu do počítače, tak funguje?)
«PC» Core 2 Quad Q6600 · 6GB DDR2 (@800Mhz,4-4-4-12) · Asus GeForce 8800GTS/320 · Gigabyte GA-P35-DQ6 · 500GB Samsung SpinPoint T166 · 500W Seasonic S12-II · LCD Philips 200W6CS
«HTPC» Silverstone LC16B-MR Lascala · Core 2 Duo E4500 · 2GB DDR2 (@800Mhz,4-4-4-12) · GeForce 8600GT/512 · Asus P5K-E/Wifi · 500GB Samsung SpinPoint T166 · Asus DRW-1814BL · 350W Seasonic OEM SS-350ET · Hauppauge HVR-1300 · LCD-TV Samsung LE40N87BD
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

No, problém by být neměl. Pokud je ta ten kabel zapojený tam kam má(a jinam by se to podařit nemělo, ale občas hledím, co lidi udělají...) tak by mělo všechno fungovat. Pokud máš jakýkoliv standartní systém(XP, VISTA, LINUX) neměl by být problém. Jinak spíš bych viděl problém ve flashce, než v řadiči. Zkus ještě jinou flashku.

Pokud je na desce víc stejných konektorů(jako že by být mělo) zkus jiné.

Potom v BIOSu je možnost deaktivovat USB, akorát nevím, kdo by to dělal, Tak to si taky zkontroluj.

Poslední věc jsou teda ty ovladače, které by neměly být třeba, ovšem pokud jsi tam ty, nebo někdo jiný, nacpal nějaké z třetí strany, které nevalí korektně... No, ale tímhle bych se moc nezabýval, to je moc nepravděpodobné...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Fueled
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fueled »

Mam desku MSI KT6 DELTA operacni system Windows XP prof.Na desce to mam zapojeny dobre a vzadu na vsech usb jde.Jenom nejdou ty dva predni no jeste to zkusim s něčim jinym.
Dojigiri
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dojigiri »

Máš to určitě ve správným konektoru na desce? Ta deska jak tak koukám má tři firewire (zelený) a jeden usb (žlutej).

Jinak v Biosu je ještě dle manuálu taková zajímavá položka pod Integrated Peripherals - USB Controller, koukni se jestli tam máš nastavenej maximální možnej počet (jde to nastavit 0-2-4-6...).
«PC» Core 2 Quad Q6600 · 6GB DDR2 (@800Mhz,4-4-4-12) · Asus GeForce 8800GTS/320 · Gigabyte GA-P35-DQ6 · 500GB Samsung SpinPoint T166 · 500W Seasonic S12-II · LCD Philips 200W6CS
«HTPC» Silverstone LC16B-MR Lascala · Core 2 Duo E4500 · 2GB DDR2 (@800Mhz,4-4-4-12) · GeForce 8600GT/512 · Asus P5K-E/Wifi · 500GB Samsung SpinPoint T166 · Asus DRW-1814BL · 350W Seasonic OEM SS-350ET · Hauppauge HVR-1300 · LCD-TV Samsung LE40N87BD
Fueled
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fueled »

Mam to v dobrym konektoru(vím kam to mám dát ne já nejsem žádnej laik,ja sem si svuj komp skládal sám. Tak ja se kouknu ještě do toho BIOSu.Dík
jankop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jankop »

Tvůj case nemá porty USB podle specifikací Intel, ale board ano. Máš to prostě špatně zapojené. Podívej se na můj web, tam je to popsáno.
www.fancon.cz
Odpovědět

Zpět na „Základní desky“