Můj PC se mi samovolně vypíná a nemohu přijít na příčinu. Koupil jsem nedavno MB A7V880 od asusu s athlonem XP 2600+ 333 FSB za lidovou cenu 100 kč i s dovozem a příslibem že je vše zcela funkční i přes tu velkou kapku cínu kterým ho bratr odemykal ( prej to trochu ukáplo )
Samovolné vypínání A7V880
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Kyslik
- Nováček

-
Samovolné vypínání A7V880
Zdravím všechny a prosím o pomoc.
Můj PC se mi samovolně vypíná a nemohu přijít na příčinu. Koupil jsem nedavno MB A7V880 od asusu s athlonem XP 2600+ 333 FSB za lidovou cenu 100 kč i s dovozem a příslibem že je vše zcela funkční i přes tu velkou kapku cínu kterým ho bratr odemykal ( prej to trochu ukáplo )
Vyhodil sem mou KT4V s XP 1700+, nahazel to do case a zapnul. Dal sem vše na origo frekvence resetoval. Při nabíhání win najednou tma. Prostě se mi po pár vteřinách vzdy samo vypne a to tak že ho musim vypojit a zapojit do zásuvky abych ho znovu zapnul. Při origo 166x12,5 to delá furt, při 133x13,5 to udelá občas a ted jedu na 166x9,5 a zatim docela v poho. Říkám si že můj zdroj 300W úplnej šunt to už nebere ale po výměne zdroje žádná změna, měnil sem paměti..nic. Teploty mám krásný, na desce last bios a napětí sem měnil u všeho co de i nejde a pořád nic. Jel sem dlouho i na 166x10 ale pak to začalo dělat taky tak sem hodil 166x9,5. Sranda je že sem tam potom zkoušel zas hodit 166x10 a jelo to zas pár dní v poho. Asi podle nálady no. Zajimalo by mně co může zbůsobit že základka chce nejdřív vypojit a zapojit do sítě aby šla zapnout. Pochopil bych kdyby to dělalo v zátěži, třeba něco odchází na desce či procíku ale proč mi to vypne i kdyz čumim třeba minutu na bios nebo po vyndání HDD čumim na hlášku že neni z čeho bootovat a najednou plesk. Prostě nechápu