Co z R.O.G. vlastně mám ?
- H.o.m.i.e.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Co z R.O.G. vlastně mám ?
Nazdárek. Už dlouho přemýšlím nad tím, jaké mám vlastně výhody z toho, že vlastním desku ze série R.O.G. (republic of gamers), kromě perfektního přetaktování a bohaté výbavě? Zkoušel jsem hledat na Asus webu ale tam není nic. Myslel jsem si že příjdou třeba s nějakou solidní nabídkou, řeba jako EVGA, kteří pokud si koupíte nejnovější čipset, tak vám třeba za rok za symbolický poplatek myslím 1000 Kč desku vymění za desku s nejnovějším čipsetem, nebo by mohli poskytnout nějakou slušnější slevu na koupi nové desky. Už o tom uvažuji dlouho co z toho vlastně mám, když si koupím takhle luxusní prkno?

- tmaven
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co z R.O.G. vlastně mám ?
nalepku na chladici? 

ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
kupovat tyhle predrazeny prkna se podle me vubec v dnesni dobe nevyplati, to uz bych spis volil lepsi procesor.dnes s p45 deskama do 2.8k clovek ma taky velice slusnej pretakt
- tmaven
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
flegy ma v tomto ohledu pravdu
neco ze serie p5q
pro / deluxe nej 

ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- Blue Storm
- Odborník PCT
no já mám třeba ASUS Commando, která je taky z R.O.G. série a kromě toho, že ta deska vypadá pěkně, má některé blbůstky navíc (lcd poster,...), má větší oc potenciál a má pěknou velkou krabici, nic jiného nepřináší 

PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
- Scatman
- Začátečník
-
... dobrej pocit? 

Asus P5E (Intel x38); C2D 8400 - 3.0GHz@3.6GHz - 1.25V bios; SCYTHE Andy Samurai Master (400RPM idle, 800RPM burn), A-Data EE 800+@1066 (2.1V, 5-5-5-18); Sapphire HD3870; Samsung 320GB (AHCI mode), DVD SH-S203B (Sata); CoolerMater Elite-331; Fortron 450W
- H.o.m.i.e.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No to je škoda... Myslel jsem že asus udělá alspoň nějakou "komunitu" vlastníků těchto prken. Možná se na tom už pracuje ale nejsem si jist protože je stránka pořád ve vývoji rog.asus.com. Kde by třeba dáli forum, nebo něco extra na stažení nebo aspoň něco. Ale asus na to asi kašle, asi jsme pro něho jen normální zákazníci když si kupujem to nejluxusnější co má na trhu. Příště asi půjdu do EVGA u kterýho mi můžu potom za symbolickou cenu vyměnit prkno s novým čipsetem - tomu říkám výhoda když si koupím něco nejlepšího a nejdražšího.

- Aros
- Začátečník
No tak to je když nevíš co s penězi. Já bych sice věděl, ale ROG desku jsem si koupil taky... Přece jen pro ten dobrý pocit. A nálepku na chladiči...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Ka.Stan
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
presne, nejdulezitejsi je ta nalepkatmaven píše:nalepku na chladici?

- owoce
- Začátečník
-
Tak teoreticky u novych ROG mas externi zvukovku, nekdejsi striker byl hezky modre vsude mozne podsvicenej, zadni panel s portama apod, coz byla relativne pridana hodnota, ale dnes....Hosi, prejdete taky k mATX, poridte si treba i E7200 nebo E8500 s 9-9,5 nasobicem, na 4ghz se dostanete taky a v maly krabicce je to zuzo 
//edit Wilik - promaz

//edit Wilik - promaz
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro