Problem s Promise FastTrak 376,integrovany do mnoha desek.

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
kernel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem s Promise FastTrak 376,integrovany do mnoha desek.

Příspěvek od kernel »

Soltek SL 75FRN2-RL
mám podstatný problém s RAID řadičem.Koupil jsem si další opticko mechaniku a již ji namam kam dát.Tak jsem skoušel nejstarší(1,5 stara) CD-RW do IDE3 kanálu.A nic žádná detekce.Skoušel jsem tam i HDD od 170MB až 160GB.Také nic.Postupoval jsem zhruba podle manuálu,přepnout jumper,nainstalovat driver,a pak mechaniku.Bez efektu.Vim že je možno připojit pouze jedno zařízení a má s e stiskonout CTRL-F pro setting take nic.
RAID se sice korektně hlásí dvěma zařízeními v Správci zařízení,taktéž po nabíhaní BIOSu se RAID přihlási asi zcela normálně ale,nic nenajde na IDE3.
Co se s tím mimo reklamace dá udělat?
Děkuji. 2600@centrum.cz
Knowledge is our currency.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Snad ten dotaz chápu dobře :oops: CD/DVD nemůžeš mít napíchlý do Promise - je to asi i v manuálu nebo i ve FAQ na stránkách výrobce (snad). V tom Promise můžeš mít HDD, CD/DVD nikoliv. Pak musíš nastavit RAID řadič - "jakoby na strip". Mně to takhle makalo na K7N2.
kernel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nic moc

Příspěvek od kernel »

No mam na tom strčenej disk.Možna je moc starej ma velikost 170.Ale diky vyskoušim to.Mam pocit že to nenašlo ano ten větší.
Diky
Knowledge is our currency.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“