Dobrý den
Puvodni OS je Win vista...Nainstaloval jsem si Linux kubuntu a vse chodilo dokud jsem byl v Linuxech hned po instalaci. Jenže jakmile jsem se chtel vratit do Windowsu, nabehl mi pres celou obrazovku error...nereagoval na nic tak jsem musel dat tvrdy reset. pote uz nenabehla ani tabulka s vyberem OS...ale jen Grub Error, error 22
Bylo mi receno abych si stahl program Gparted live cd a nabootoval z cd.
Nyni jsem uz tak udelal. jenze nevim co mam vybrat v tabulce. jelikoz o tomto programu nic nevim ...prosim poradte co vse umi a co mam delat pro to aby mi to projelo vsechny disky a usporadalo....neboli zjistilo co tam vse je...
dekuji...
Grub error, Error 22
Moderátor: Don
- Polysh
- Nováček
-
- WOLFiklbc
- Nováček
Re: Grub error, Error 22
gparted skutečně pomáhá, ale pozor na to, aby správně nadetekoval začátky a hlavně konce všech partition.
Jelikož to máš prý tak domršené, ale data zůstala (týká se to pouze fat tabulky a ne dat), nezbývá ti nic jiného, než data zazálohovat a začít znovu instalovat operační systém.
Jelikož to máš prý tak domršené, ale data zůstala (týká se to pouze fat tabulky a ne dat), nezbývá ti nic jiného, než data zazálohovat a začít znovu instalovat operační systém.
Gigabyte P35 DS4, C2D E6420 2,13Ghz@ 3,52Ghz (1,4125V), Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12-1200, ASUS EN8800Ultra, Geil 2x 1024MB CL4 880Mhz (UDC), WD Raptor 75GB + HDD silencer, Samsung 320GB SATA II,
Samsung SH-S183A SATA, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Microsoft Habu Gaming Mouse, klávesnice, disketovka a 2.1 stereo Logitech X-230.
Samsung SH-S183A SATA, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Microsoft Habu Gaming Mouse, klávesnice, disketovka a 2.1 stereo Logitech X-230.