Tahám z PC přes WIFI router do Notebooku pouze 20Mbit/s

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Tahám z PC přes WIFI router do Notebooku pouze 20Mbit/s

Příspěvek od Thomas2425 »

Zdravím,
mám takový problém, mám wifi router D-link DIR615 a notebook ASUS EEE 1000HD. Obě dvě zařízení podporují standard N, ale dostanu z toho maximálně 20-30 Mbit/s z PC které je kabelem napojeno k routeru do notebooku připojenéh přes WIFI. Nemáte někdo prosím skušenost s něčím podobným? Nebo nemáte nějaké nápady?

PŘEDEM VÁM MNOHOKRÁT DĚKUJI.
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Tahám z PC přes WIFI router do Notebooku pouze 20Mbit/s

Příspěvek od Sten »

nebude to náhodou tím že ten disk v eee ze sebe víc nevytlačí ? :?
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Pokud dobře počítám, tak 20Mbitús je cca 2,5MB/s, takže tím to asi nebude, ale díky za reakci.

Spíš jestli se nemusí povolit něco jako AfterBurner nebo tak něco. Někde jsem to zahlédl, ale nevím co to je.
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

takže pár poznatků, nastavil jsem šifrování na WPA2 only a najednou z toho dostanu cca 50Mbit/s přes wifi. Ale to je mi pořád málo. Nemáte s tím někdo skušenost???? Prosím o radu, nebo jakýkoli nápad.
Davids
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Davids »

Heh, jestli se Ti to zda tak malo, tak porad mi na topicu o neco nize - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=17&t=131275
Notebook: Dell Vostro 1500 @ Core 2 Duo 2GHz, RAM: 4GB, HDD 320GB + Windows Vista
Desktop: MB: DFI-DAGF CPU: Athlon 64 3000+ Venice RAM: 2x512 Geil HDD:160GB DVD/CD LG-GSA 4163B @ Teac CD-RW Power: 500W IC MEX VGA: Leadtek WinFast PX6600TD @NVidia Ge-Force 6600 LCD: Samsung SyncMaster 710T + Windows XP
Mobile: BelTel Norea @ Windows Mobile 6
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“