GF GTX280 - vypínání monitoru při hraní her
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- GeorgeDOA
- Nováček

GF GTX280 - vypínání monitoru při hraní her
Mám problém občas se mě vypíná monitor při hraní her dělají to hlavně starší hry které mě ale pod Win Vista x64 jely s 8800GT v pohodě. Monitor se vypne nebo jakoby přepne do power save modu, občas zabere vypojení monitoru ze sítě nebo reset. Zkoušel jsem reinstall windows novějši drivery, ale výsledek nikde. Dělá to ale i třeba novější Company of Heroes.Neměl někdo podobný problém?Až budu mít možnost tak chci ještě vyzkoušet jiný monitor, jinak asi pujde VGA na reklamaci 
CPU: Intel Core i7-6700K + Noctua NH-U14S RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MB:ASUS Z170 PRO GAMING VGA: MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming HDD: WD Black 3TB SSD: Samsung SSD 850 EVO - 250GB, Basic PSU:Corsair RM750i 750W LCD: 23" EIZO FORIS FS2333-BK OS: W10 x64 Pro CASE: CoolerMaster Storm, Trooper Edition
- GeorgeDOA
- Nováček

Re: ASUS GTX 280 vypínání monitoru
Tak je to ještě trochu jinak monitor se vypne i při změně rozlišeníGeorgeDOA píše:Mám problém občas se mě vypíná monitor při hraní her dělají to hlavně starší hry které mě ale pod Win Vista x64 jely s 8800GT v pohodě. Monitor se vypne nebo jakoby přepne do power save modu, občas zabere vypojení monitoru ze sítě nebo reset. Zkoušel jsem reinstall windows novějši drivery, ale výsledek nikde. Dělá to ale i třeba novější Company of Heroes.Neměl někdo podobný problém?Až budu mít možnost tak chci ještě vyzkoušet jiný monitor, jinak asi pujde VGA na reklamaci
CPU: Intel Core i7-6700K + Noctua NH-U14S RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MB:ASUS Z170 PRO GAMING VGA: MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming HDD: WD Black 3TB SSD: Samsung SSD 850 EVO - 250GB, Basic PSU:Corsair RM750i 750W LCD: 23" EIZO FORIS FS2333-BK OS: W10 x64 Pro CASE: CoolerMaster Storm, Trooper Edition
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Re: ASUS GTX 280 vypínání monitoru
Můžeš grafiku vyzkoušet ještě v jiném PC. Toť tak nejlepší rada...
...
- Fraspe
- Nováček

-
Re: GF GTX280 - vypínání monitoru při hraní her
Zdravim lidi mam taky problem s vypinanim monitoru pri hrani ale delami to pouze u hry nfs undercover normalne ji spustim ale jak mile vyjedu na zavod tak po chvilce hraji se mi sekne pc jen na mali okamzik a vypnesemi monitor pritom kdyz zustanu ve hre tak slysim v pozadi ze kolem me jezdi auta to nechapu pls mohl bymi nekdo poradit co stim ??? diky moc
- barco
- Středně pokročilý

Re: GF GTX280 - vypínání monitoru při hraní her
Keďže to robí iba v jednej konkrétnej hre, tak by som problém nehľadal vo VGA. Vyskúšal by som nainštalovať posledný patch na NFS, poprípade trocha hľadať na internete, či niekto nemá podobný problém.
.