Laserová Herní Myš pro leváky

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Ahur
Nováček
Nováček

Laserová Herní Myš pro leváky

Příspěvek od Ahur »

Zdravím,
Již nějaký pátek sháním kvalitní laserovou herní myš určenou pro leváky, ale nemůžu nic pořádného sehnat. Našel jsem pár Myší, které byli jedině univerzální, takže ergonomie nebyla žádná a funkčně také nebyli zrovna to právé.
Prosím nevíte někdo o nějaké kvalitní herní myši (laserové) pro leváky?

Děkuji
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Laserová Herní Myš pro leváky

Příspěvek od traxiiik »

Mám za to že Logitech MX610 ale ..
Snad bych vzal nějakýho Razera
Ahur
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ahur »

Jo díki, o té MX610 jsem nevěděl. Byla by naprosto super, jen se bojím toho, že je bezdrátová.
Potom jsem ještě koukal na univerzální Razer Copperhead Tempest Blue, ale nevim nevim.

Máte někdo zkušenosti ať už s MX610 nebo s Razer Copperhead Tempest Blue ?

EDIT: Hmm, četl jsem si komentáře k MX610 a lidi si na ni vcelku stěžují, dost prý lítá z rohu do rohu. Takže jdu nejspíš do Razeru.
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

Ahur píše:Jo díki, o té MX610 jsem nevěděl. Byla by naprosto super, jen se bojím toho, že je bezdrátová.
Potom jsem ještě koukal na univerzální Razer Copperhead Tempest Blue, ale nevim nevim.

Máte někdo zkušenosti ať už s MX610 nebo s Razer Copperhead Tempest Blue ?

EDIT: Hmm, četl jsem si komentáře k MX610 a lidi si na ni vcelku stěžují, dost prý lítá z rohu do rohu. Takže jdu nejspíš do Razeru.
Pokud schanis nutne laserovou mys, tak muzu copperheada doporucit, jsem s nim docela spokojenej.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

na tomvobec nezalezi, kto ti co odporuca, pokial si tu mys sam nevyskusas chytit do ruky.

Ale znacka Logitech, Microsoft a Razer su znamkou kvality.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Ahur
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ahur »

dobře, zkusím si je někde v elektru jestli je budou mít.
Každopádně díki za rady.
Reider
Nováček
Nováček

Příspěvek od Reider »

Ja osobně vlastnim toho Razorka a jsem sním nadmiru spokojenej. Ovladá se mi dobře v levé ruce i když jsem pravák možná i líp než v pravé.
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

mam Lachesis sem pravak ale je symetricka takze no problem, prijemnej pvrch mysi (jemna guma) mys se jentak nezasere a zatim je spolehliva nemam vytku az na to ze sem chtel s cervenym podsvicenim ale tu na czc nemeli skladem tak mam doma vsechno modry :D
oproti diamondbacku lip klouze a ma ten prijemnejsi povrch
NB:Acer Aspire V3 571G
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Taky jsem uz skoro rok vybiral levorukou mys, nakonec jsem minuly tyden koupil Razer Salmosa a max. spokojenost. Ovsem neni to laser, ale 3G infra a ma univ. ergonomii.
Ovsem co jsem mel v prackach treba Logitech RX1500 laser, tak ten senzor u Razeru je jeste o neco vys. Ergonomie je subjektivni, me konecne jedna mys vyhovuje.

Jako jedinou nevyhodu vidim priserne skripani leveho tlacitka, ale na reklamaci asi kaslu, treba se to vychodi.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“