pomoc s výběrem :) notebook do 15k :)

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
squzzer
Začátečník
Začátečník

pomoc s výběrem :) notebook do 15k :)

Příspěvek od squzzer »

zdravim, chtěl bych si koupit koupim notebook tak do 15k, aby byl kvalitnější a abych ho nemusel hned reklamovat, bez integrované grafiky, aspoň 2GB ramky, 150GB+ disk, vybírám z těhle :)

Kód: Vybrat vše

http://www.obchodnet.cz/inshop/zbozi/(id-5026820)-notebook-toshiba-satellite-a300d-15h.html
ten se mi líbí asi nejvíc

http://www.anacomp.cz/?cls=stoitem&stiid=33447

http://www.agen.cz/produkt/59028/MSI-GX610PX-GX610X-041CZ.htm
tenhle je taky pěknej, i to vybavení, ale četl jsem že není moc kvalitní

http://www.asus.as/inshop/katalog/NB-X59SL-AP270CB.html
tak ještě tohle se mi celkem zamlouvalo :)

pokud máte lepší nápady tak prosím
díky :)
Naposledy upravil(a) squzzer dne stř 29. říj 2008, 00:49, celkem upraveno 1 x.
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc s výběrem :) notebook do 15k :)

Příspěvek od Zivan »

Ta Toshiba je kompletne leskla, takze ji bud budes furt lestit nebo ti nevadi vypadat jako prase, co si nemeje ruce :-)

Z tohohle vyberu je nejlepsi asi ten Acer...a modlit se, aby jsi ho nemusel casto reklamovat.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

tak mně jde o to aby se nerozpadal, nepřehříval, atd. abych ho hned nemusel reklamovat, chci ho taky celkem často přenášet, ten co jsme tam dal poslední se mi zdá jako nej volba asi, to msi má nej výbavu ale zase jsem slyšel že provedení neni moc kvalitní, počkám jestli sem zabrouzdá někdo kdo o nich ví víc :)
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Jak moc ho planujes prenaset?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Jako na častý nošení není ani jeden - všechno jsou to multimediální laptopy, který na to nejsou tolim stavěný... Bejt tebou tak se vykašlu na podmínku neintegrovaný grafiky a vezmu HP Compaq 6735s - stejně je na tom ten Mobility Radeon HD 3200 skoro stejně jako základní dedikovaný grafiky minulý generace...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

no jak moc? přibližně denně do školy :) já původně koukal na hpčka ale vynechal jsme je kvuli té grafice, ale pokud jsou kvalitní z hlediska desingu a vydrží to přenášení tak asi budu muset :)
Naposledy upravil(a) squzzer dne stř 29. říj 2008, 10:55, celkem upraveno 1 x.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Na denní nošení do školy Acer, MSI, bál bych se i ASUSu, opravdu není, spíš koukej po HP, jak poradil DM, HD3200 je dobrá integrovaná.

Anebo si připlať na Lenovo, ale na tom si moc nezahraješ (X3100), ale zase dlouho vydrží a můžeš s nim mlátit spolužáky :-D .

A ještě Dell, ale tam nevim jak v poslední době vypadaj levný notebooky.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

no připlácet nechci, kdybych připlácel na nb tak už koupim nějakej pořádnej ale tohle chci zatim do školy a občas na nějakej ten film či hru typu wow či nějaké strategie :)

http://www.alza.cz/hp-compaq-6735s-d97840.htm
takže bych to asi viděl takhle+ ještě dokoupil ramky, jen bych potřeboval poradit které :D aby se to pak nehádalo :)
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Tak ber to HP 6735s.

Priblizne porovnani grafik podle 3DMarku http://www.notebookcheck.net/Mobile-Gra ... 844.0.html
Simmy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Simmy »

To squzzer: nedávej prosím linky do CODE ... docela zdržovačka to pak otvírat ... dík :)
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

oka no :) poradí ještě někdo jaké ty ramky dokoupit abych nemusel do jiné sekce? prosím :) nejlépe 2GB :)
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Chces celkem 4GB? Pokud tam bude jeden 2GB modul, tak koupis napr. druhy 2GB Kingstone. Kdyz tam budou dva 1GB, tak musis oba prodat a koupit dva 2GB.
Ten puvodni + Kingstone by ti mel tak na 99% fungovat. Je dobre to vzit z obchodu, kde neni problem ho vratit a vzit jiny v pripade problemu.
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

OndraSter píše: Anebo si připlať na Lenovo, ale na tom si moc nezahraješ (X3100), ale zase dlouho vydrží a můžeš s nim mlátit spolužáky :-D .
potvrzuju :-D oldskul vydrží snad všechno :-D vtip

Jinak to HP bych moc neviděl, kámoš má nějakou "normální" řadu a co jsem koukal na víko displaye, tak je po půl roce denního přenášení takový nepevný, celkově na mě panty nedělaly dobrej dojem.

Sám ale nemůžu poradit, poslední dobou mi prošlo rukama pár Acerů, jeden ASUS a dvě Toshiby, Toshiby byly nad moje očekávání celkem kvalitní :) avšak na starý IBM to nemělo :)
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

kurňa každý říká něco jiného, mně se nejvíc libí ta toshiba jen kdyby byla matná, hledal jsem ale se stejnym výkonem jsem nenašel, nevíte o nějaký? :)
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

tak jsem vybral tento http://www.netfox.cz/eshop/default.asp? ... iid=101740 aspoň otestuju ty toshiby navlastní kůži :) jen dokoupim ramku, snad tam bude možnost aby ji přidali hned :) tak díky
E: tak já se pořád nevyznám v těch ramkách, zkuste mi prosím ještě jako poslední najít který by se hodily nejvíc do tohohle Nb(z toho netfoxu), ne moc drahé, díky :) pokud nejde k té 1GB ramce dokoupit 2GB tak šlo by třeba 2x http://www.netfox.cz/eshop/default.asp? ... tiid=34286 ?:) a tu původní vyhodit :)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Kingstony jsou pro mě důvěryhodná značka, originální RAM, bych ale nevyhazoval, bude s možná hodit při případný reklamaci...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

no tak já to tak taky nemyslel, jasný že je schovám :) tak díky, uvidí se jak jsem vybral :-D
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Neni problem mit 2+1GB RAM, ja to tak taky mam. Jen ti nikdo 100% nezaruci, ze to bude bez problemu chodit.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“