Svévolně se vypínající notebook Acer.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
ClonyXXL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Svévolně se vypínající notebook Acer.

Příspěvek od ClonyXXL »

Zdravím vás tu všechny! Mám takovýto problém.
Mám notebook Acer TravelMate 4651 LMi, zakoupený přibližně v dubnu 2004.Pro zálohování celého systému používám Norton Ghost 9.0. Nedávno jsem zkoušel novější verzi spuštěnou z CD, ale notebook se mi asi po minutě svévolně vypnul, takže operace nebyla dokončena. Na jiném stolním
pc proběhla normálně. Dneska jsem potřeboval udělat zálohu svou původní verzí nainstalovanou v systému, ale operace probíhající v PC-DOSu opět nebyla dokončena a notebook se svévolně vypnul. Šel jsem tedy do BIOSu, jestli se tam něco nedá nastavit, ale asi po minutě se opět notebook svévolně vypnul.Bios a vše ostatní je původní jak jsem ho koupil, nic jsem neupgradoval.
Ještě jednou upozorňuji, že za normálního provozu se notas chová normálně a běží i 12 hodin v kuse.
Předem mnohokrát děkuji za pokud možno brzkou reakci.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Svévolně se vypínající notebook Acer.

Příspěvek od OndraSter »

Nepřehřívá se tam něco? Zkus ho třeba na 2 hodiny zatížit ve Windowsech, jestli se taky resetuje nebo ne.

Mám takový hodně mlhavý pocit (který bude však ale asi špatný), že BIOS ani DOS neznají idle, takže procák běží pořád na max. Ale nejsem si tim jistý. Za zkoušku to ale stojí :wink: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“