Alc888 problem se zvukem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Sabracon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Alc888 problem se zvukem

Příspěvek od Sabracon »

Cau
Mam takovej divnej problem snad to popisu dobre:)
Mam integrovanou zvukovku alc 888 s ovladaci 5.10.0.5567 a k tomu repraky 5.1 po zapojeni vse funguje tak jak ma subwoofer duni atd. Ale pri prohlizeni videa treba z youtube mi subwoofer nehraje pouze dva predni reproduktory. Pri mp3 pisnickach hraje v pohode. Proste jak se mu zachce. Take pri hrani her blbne. Tet zrovna u Far cry 2 pri vystrelu z pusky zaduni ale pri vybuchu je z ticha. Uz jsem zkousel vsechno mozny a nevim si rady. Nebude to tim ze ta zvukovka je shit ?Nebo zkusit starsi ovladace ?Jinak ji mam na desce kterou mam v podpisu. A taky by me zajimalo co znamena ta zvukovka na grafice od ati 4850...to jako muze nahradit tu alc? ze dekodovat zvuk bude atina a vystup pujde pres realtek (Jestli jsem rekl kravinu tak to prehlidne te :D)? No nevim hlavne mi stve ten subwoofer ze pri streamovani videa krome quicktimu nehraje a ve hrach jak kdy. na integrovany Sound Blaster live 5.1 24bit co jsem mel driv. Slo vsechno jak melo. Tak nevim.
Dekuji za odpovedi.
Intel Core 2 Q6600 2,4 ghz@3Ghz // Arctic-Cooling Freezer 7 // Gigabyte MB GA-P35-DS3L (rev. 2.0) // PowerColor HD 4850 512MB DDR3 // A-Data Vitesta EE 4GB (kit 2x 2GB) 800+ MHz // Samsung SpinPoint F1 3.5" 640GB HD642JJ // Sony Nec AD-7200S černá OEM
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“