Zdravim když jsem si chtěl před chvílí pustit hudbu na pc, tak při poslechu je slyšet strašná ozvěna nebo neni slyšet hlas zpěváka a jsou slyšet až moc výšky. Stalo se to u všech audio souborů a také u videí nevíte co s tím? Stalo se mi to už po druhé za půl roku s tim rozdílem, že předtím bylo vše zkreslené. Díky
EDIT: tak to blbne i při přehrávání online hudby např. youtube
EDIT2: vyřešeno prosím o LOCK
Problém se zkresleným zvukem a hudbou
- Billie
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém se zkresleným zvukem a hudbou
Není nic špatného být ten nejhorší, ale důležitý je, jak dobří v tom jste!
- Lolllec
- Nováček

-
Re: Problém se zkresleným zvukem a hudbou
pls ako si to vyriešil?? mám rovnaký problém
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nebude to vada kablíku? Většinou když jsem si pájel redukce apod. a něco jsem špatně připájel, a hýbalo se to, tak to dělalo něco tohoto smyslu. Např redukce z FastPortu SE na jack
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Billie
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
V nastavení hlasitosti (ten reproduktor co je standardně u hodin) tak si tam najdeš 3D Depth a zaškrtneš políčko ztlumit, mělo by to fungovat.Lolllec píše:pls ako si to vyriešil?? mám rovnaký problém
Není nic špatného být ten nejhorší, ale důležitý je, jak dobří v tom jste!