windws XP nepoznaji gamepad logitech chillstream

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
limited
Začátečník
Začátečník

windws XP nepoznaji gamepad logitech chillstream

Příspěvek od limited »

zdravim, mam problem s gamepadem logitech chillstream. Po preinstalovani Win jsem nainstaloval ovladace, ale kdyz ho zapojim, tak win vydaj takovej ten zvuk ze nepoznavaj pripojenej HW :( zkousel jsem stahnout ovladace ktery jsou na strankach logitech, ale porad to stejny. Pak jsem ho pripojil na bratruv PC kde ma Windows Vista a tam mu to naslo hned jak jsem ho pripojil. Nenapada nekoho co bych s tim mohl delat ?

//EDIT: tak po dlouhym zkoumani sem to vyresil :) nainstaloval jsem ovladace na xbox 360 controller for windows (http://www.microsoft.com/hardware/downl ... ory=Gaming) misto tech na ktery odkazujou na strankach logitech a konecne to funguje :)
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“