Ahoj
Mám problém se základní deskou: "Soltek SL-85DR2-C,Socet 478, INtel 845E series". Při nepodařeném pokusu o OC jsem oběvil nastavení DDR a bylo tam nějaké auto ****, Turbo, Ultra
Ultra jsem tam nastavil v pocitu "zrychlení". Pak jsem oběvil nastavení jaké si grafické karty (už si nejsme jist) a tam bylo auto, PCI. AGP V mém případě jsem viděl také nějaké přilepšení jsem nastavil na AGP. (grafika je AGP) možná jsme přepínal i nějaké (Enable/Disable) nejsme si na 100% jist zda jsem všechno vrátil zpět. Jo taky jsem dával **** (Pochopil jsem to jako Otimální nastavení) a při zapnutí je svítí kontrolky Power a HardDisk. Obrazovka nereaguje. Chtěl bych poprosit o více věcí, ale nejdůležitější je prosím ale opravdu prosím jak zprovoznit počítač! Prosím Prý existuje nějaké "tlačítko" které po použití vrátí zpět orig nastavení. Kde je? CHtěl bych opravdu poprosit o nějakou pomoc Prosím
Za případnou pomoc jsem schopnej odvděčit!!! (např. Avatarem, obrázkem... co jsi vymyslíte i co nedokážu se pokusim naučit) to pc mámy na kterém má důležité dokumenty. Koupi nového pc nepřipadá v úvahu. Prosím Prosím jsme ve velkém problému!
Pokud bude potřeba nějaké dokumenty jsem schopnej okopírovat manuál + cokoliv dalšího co je potřeba.
Edit: Pokus se dostat k nastavení procesoru se nezdařil. proto v sekci OC pokud tu neni správně prosím ořesuntě do správné sekce. Díky
Pentium 4 (problém)
- 3Dmonk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pentium 4 (problém)
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: Pentium 4 (problém)
Nájdi v manuálu CLR mos alebo Cmos a podla man resetuj.
Jumper s popisem by mal, mohol vyzerať takto:

- 3Dmonk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OMG děkuji pokusim se!!! Nechceš novej avatar???sTano11 píše:Nájdi v manuálu CLR mos alebo Cmos a podla man resetuj.
Jak že to restartuji? jsem v tomto trochu nověj.
Díky moc
EDIT: Díky moc už to běží
- Wuuduu
- Středně pokročilý

1. vypnes PC
2. vytiahnes PC z elektriky
3. jumper prepnes z polohy 123 na 123
3. po niekolkych sekundach to vratis do povodnej polohy
4. zapnes elektriku
5. zapnes PC
6. mozno to pojde, ale zakladne nastavenie nie je vzdy to optimalne, mozu nejake veci nefungovat, PC pojde pomalsie, atd.
2. vytiahnes PC z elektriky
3. jumper prepnes z polohy 123 na 123
3. po niekolkych sekundach to vratis do povodnej polohy
4. zapnes elektriku
5. zapnes PC
6. mozno to pojde, ale zakladne nastavenie nie je vzdy to optimalne, mozu nejake veci nefungovat, PC pojde pomalsie, atd.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- 3Dmonk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Heh ja jsem nevytahoval z ele
snat to jede vše správně! Když jsem se hrabal v biosu tak tam bylo nějaký "optimální nastavení" můžu to dát??
- Stano K.
- Středně pokročilý

V poslednom príspevku si písal že už zostava funguje. Tak načo chceš experimentovať?
- 3Dmonk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem mirne zvednou procesor na 2 ghz ale nevim kde je chyba kdyz vlezu do biosu a dam voltage.... tak tam jsou pouze dve tlacitka na nejaky enable/disable jinac vubec nic.
a nevis co to znamena Red Storm? je to v navodu pod pojmem OC?