win vista, problémy s oddíly disku, urgentní!!

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
tx3rf
Začátečník
Začátečník

win vista, problémy s oddíly disku, urgentní!!

Příspěvek od tx3rf »

Zdravím, od jednoho času mám s diskem fakt problémy, disk mám rozdělenej na 120, 70 a 400GB. 120 systém, 70gb hudba a 400gb SW.. po tom, co jsem do PC dal ještě bratra disk, se kterym byly problémy a potřeboval naformátovat mi úplně zmizel oddíl s hudbou, v správci systému sem ho viděl, ale nemohl jsem s ním nic dělat, ani ho naformátovat prostě nic, řekl jsem si, že reinstal systému to vyřeší, jenže, reinstaloval jsem systém (teď) a po reinstalu najednou vidím oddíl s hudbou, je na něm úplně všechno tak jak bylo, ale nevidím oddíl se SW, dělá to samé jako předtím oddíl s hudbou. Vidím ho ve správci, ale nic s ním dělat nemůžu. Jsem z toho zoufalej, nevím co mám dělat. Ani zformátovat při instalaci win ho nemůžu, protože to vyhodí nějakou chybu. O oddíl s hudbou sem se tolik nebál, to někde seberu, ale ten SW je problém daleko větší, jsou tam i fotky a další nepostradatelný věci do školy..

Potřebuju ho nějak vrátit zpátky se všim obsahem co na něm je. Systém je momentálně vista 32bit business
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: win vista, problémy s oddíly disku, urgentní!!

Příspěvek od LiveBomb »

Ze by poskozena MBR? Asi bych data provizorne nekam zazalohval. Neviditelny oddil muzes "videt" treba pres Acronis Disk Director nebo PQM, ktery ti umozni i data prekopirovat.
Taky muzes zkusit tu MBR obnovit pres konzoli Windows, ale taky muzes prijit o vsecko.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Re: win vista, problémy s oddíly disku, urgentní!!

Příspěvek od tx3rf »

acronis to nakonec vyřešil snad, teď zálohuju soubory z toho oddílu, jenom se chci zeptat, jak se tohle může stát že se poškodí z ničeho nic MBR?

LiveBomb: díky :-)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“