Microsoft Wireless Laser Mouse 8000

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
sagaris
Nováček
Nováček

Microsoft Wireless Laser Mouse 8000

Příspěvek od sagaris »

Mam problrm s touto mysou. Nainstaloval som ju spolu aj s 8000 klavesnicou bez problemov, klavesnica funguje ok ale s mysou mam problem je oneskorena zle reaguje a dokonca aj ked s nou nehybem tak kurzor mi beha po obrazovke,aj ked ju vypnem a aj ked klavesnicu vypnem tak stale kurzor beha po obrazovke, skusal som uz vsetko az po preinstalovanie Visty a stale nic, neviete poradit co to moze byt?
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Microsoft Wireless Laser Mouse 8000

Příspěvek od Ryck »

Blba mys, zkus na jinem pc a pokud to bude delat dal, tak reklamace.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
sagaris
Nováček
Nováček

Příspěvek od sagaris »

Lenze mne kurzor beha po obrazovke aj ked je mys vypnuta!
sagaris
Nováček
Nováček

Příspěvek od sagaris »

No prisiel som na zaujimavu vec ale nikto nevie ako to vyriesit. Ked som zaniesol PC do servisu myska behala uplne v pohode /zaniesol som tam komplet zostavu pre istotu/ ale ked som prisiel domov tak zase ten isty problem, mys zle reaguje a neda sa vobec na PC pracovat.Tak som preniesel PC do druhej izby cca 3-4m bokom a zapojil ho tam a funguje normalne.V pracovni som vypol vsetko ce je na elektriku a stale blbne, v obyvacke ide v pohode. Co by to moholo robit???
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

magnet
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
sagaris
Nováček
Nováček

Příspěvek od sagaris »

No ale nic take tam nemam
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

jj, ak niesi debil ak nie, ¨len som odpovedal na tvoju otazku :P
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“