Distanční sloupky

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Distanční sloupky

Příspěvek od Kedlub64 »

Ahoj lidi, potřebaval bych s něčím poradit.
Příští týden mi má přijít nová deska. To, s čím si nejsem jistý, je to, že moje současná deska je uchycena 6 šroubky na 6 distančních sloupků, nová deska je ale o něco větší (je širší o cca 8 cm) a má 9 děr na šroubky. Problémem je, že mám jen 6 distančních sloupků. Myslíte, že bude hodně vadit, když bude nová deska chycena jen 6 šrouby? Jedná se o bazarovou desku Asus A8R-MVP pro socket 939, jako chladič CPU na ni půjde Freezer 64 Pro. Nebude se prohýbat?
Díky za každou radu
Naposledy upravil(a) Kedlub64 dne čtv 13. lis 2008, 19:23, celkem upraveno 1 x.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Distanční sloupky

Příspěvek od Stano K. »

A to je taký problém zohnať ďalších 3ks šroubky ?
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

Mno, částečně. Mám totiž nějakou neznámou skříň a nevím jestli by do toho pasovaly nějaké z jiné skříně...
//
Mám hlavně na mysli distanční sloupky, aby nedošlo k omylu. Šrouby nejsou problém, ale ty sloupky nwm.

//Stano edit dvojpost - Nabudúce použi tlčítko EDIT!
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Čo je to za skrinku? Inak nebude problém ak vnútorná strana nebude prišrobovaná.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Zajdi do GM s těma co máš, a oni ti dají stejné. Nebo i v železářeství, je to normované. a kdyby jsi nekupoval nové, tak dej hlavně kolem CPU a grafiky, na ten zbytek není kladený nápor
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

Značku skříně nwm, prohlížel jsem ji xkrát kolem dokola, zvenčí i zevnitř a název výrobce jsem nenašel. Na druhou stranu je na noname skříň celkem bytelná. Můžu ale nahodit foto.

No a deska se dotýkat spodní stranou nebude, to vím, že by se vyzkratovala, ale bude chycená jenom šesti šrouby po stranách. Jde mi o to , aby se s Freezerem neprohýbala (když nebudou našroubovaný 3 šroubky uprostřed desky) a nevodskákala to.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

No myslím, že právě bych dal kolem CPU kvůli chladiči, ale třeba někde dole uprostřed bych to vynechal.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

JJ, ale to by mi pak nevyzbyly sloupky na všechny rohy a to by se čistě teoreticky ta deska mohla skříně dotknout a vyzkratovat se.
Jak to čtu, zkusím sehnat nové. Zkusím napsat známému, pracuje v IT, tak by mohl v práci něco mít. ;-)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

pravý spodní roh, si myslím že by se ti nedotkl, tam máš jenom konektory. Ale jestli můžeš sežeň si nové.
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

JJ, to bude jistota. Dík za tipy
Crazy Ivan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crazy Ivan »

V kazdem obchode s PC se da koupit montazni sada sroubku za cikra 15 korun. Dist. sloupku tak byva 10 plus sroubky k uchyceni desky, mechanik, zdroje atp ...
Jablíčkář Ivan
VoVo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VoVo »

cau jaky se obvykle davaj do skrini distancni sloupky
http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=623-098
nebo
http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=623-020
dik za odpoved
Crazy Ivan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ani jedny, ve skrinich byvaji W3, nekdy W4 velmi raritne pak M3.
Delka tusim 5mm
Jablíčkář Ivan
VoVo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VoVo »

Link na gm nebo ges bys nemel ??
Crazy Ivan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem to projel, v GM i GES pouze metricke distacni sloupky.
Takze bud prevrtat tusim 3.6tkou a vyrezat si zavit M4, nebo objednat/zajit do alfy/alzy/czc/mironetu/kamkoliv a koupit montazni pytlik kde jich je dostatek.
Jablíčkář Ivan
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“