-povodna farba sa mi moc nepaci mozno keby bola snehovo biela (a ani ta povrchova uprava "skrabanej omietky")

-rozhodol som sa teda k (dufam ze to rozhodnutie bolo spravne) zhodenie vrchneho a aj spodneho plechu (a samozrejme aj bocnic) za ucelom odstranenia povodneho nastreku a dzemu z vonkajsich casti skrinky, trvalo mi to asi 4 hodinky zo spravnymy ingredienciami

-tu uz mame pohlad na dieru (otvor- zdroj wikipedia) v bocnici
pocas rezania:

-a po uplnom dobruseni flexou a pilnikom polkruhoveho tvaru:

-a tu su vsetky casti po nastreku zakladnou farbou

-tieto otvory budem prekryvat plechom a budu vyvrtane nanovo v priemere 2x8cm presne v strede

-tu su dve varianty ulozenia klietok na HDD ale rozhodovat sa budem az ked ulozim MB do skrinky (ta strieborna klietka na fotkach je zo starej skrinky)

dnes som stiekal plechy plnicom minul som 2spreje (amater

... a ...

-------------------------

Asi 3tia vrstva soft tmelu (to hnede na tych poslednych dvoch fotkach je plastelina

Operacny plan je :
1. nastriekat skrinku na ciernu + cervenu farbu
2. docielit zrkadlovy efekt
3. do bocnice pojde sklo- "rubinovy odtien" zapustene- zabrusene po obvode zarovno plechu s efektom kvapiek
4. masku si nechat nakoniec, nechajte sa prekvapit (nechcem sa nechat ovplivnit inymi nazormy ale bude to JEBA)
5. vo finalnej faze si ubalit jointa a vypit 3 pifka
Zatial na tejto skrinke pracujem asi 2tyzdne.....
-----------------------------------------------------------------------------
Dnes som sa hral zo zaslepkamy na 5.25kove pozicie este niesu dorobene,..... plastovy ramik pojde na cerveno a sitko na cierno...

--------------------------------------------------------------------------------
Tak dnes som konecne zohnal nity a tu su POSLEDNE fotky pred FINALE,...

Este musim dorobit plechy, masku aj s elektrikou a konecne budem moct stahovat vnutornosti

---------------------------------------------------------------------
Onedlho FINISH