uskakujici mys
- grigi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
uskakujici mys
Zdravim!
nemate nekdo zkusenost s timhle problemem?
pouzival jsem mx revolution na klasickym 22" crt v 1600x1200 - 85Hz a kurzor klouzal jako vino. Koupil jsem si 24" LCD 1920x1200 a kurzor mi dost znatelne poskakuje. Zkousel jsem vsechny druhy nastaveni v setpoint i primo ve woknech. Jedinej "uspokojivej" vysledek je, kdyz dam v setpointu maximalni rychlost bez accelerace - to ale zase jezdim pres pul podlozky . Nevite nekdo co s tim?
PS: Podobne to ta mys delal, kdyz byla mala obnovovaci frekvence CRTecka (takze jsem to zazil tesne po instalaci woken), nevim jakou to muze mit souvislost, ale je to tak. Diky moc
nemate nekdo zkusenost s timhle problemem?
pouzival jsem mx revolution na klasickym 22" crt v 1600x1200 - 85Hz a kurzor klouzal jako vino. Koupil jsem si 24" LCD 1920x1200 a kurzor mi dost znatelne poskakuje. Zkousel jsem vsechny druhy nastaveni v setpoint i primo ve woknech. Jedinej "uspokojivej" vysledek je, kdyz dam v setpointu maximalni rychlost bez accelerace - to ale zase jezdim pres pul podlozky . Nevite nekdo co s tim?
PS: Podobne to ta mys delal, kdyz byla mala obnovovaci frekvence CRTecka (takze jsem to zazil tesne po instalaci woken), nevim jakou to muze mit souvislost, ale je to tak. Diky moc
- Ryck
- Začátečník

Re: uskakujici mys
S tim to nic mit nebude, skus na jinem PC. Pokud nepude ani tam, tak si skus na svem zase na starym monitoru. Je mozne, ze si budes muset stahnout nove ovladace (reinsstal) - obcas myska nepochopi, ze je tam najednou vic pixelu a proste skace. Doporucuju reinstal ovladacu.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- grigi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
diky za tip, ale nic.
Odinstaloval jsem, nainstaloval jsem a je to stejny. Kdyz pripojim CRT jako sekundarni a otevru na nem napr Photoshop a zkusim obtahnout vyberem nejaky detail, tak to jde nadherne. Kdyz si ale pretahnu PS na LCD a zkusim to znovu, tak mi prijde, ze ten kurzor jakoby plave. Vubec to nechapu a nevim cim to je.

Odinstaloval jsem, nainstaloval jsem a je to stejny. Kdyz pripojim CRT jako sekundarni a otevru na nem napr Photoshop a zkusim obtahnout vyberem nejaky detail, tak to jde nadherne. Kdyz si ale pretahnu PS na LCD a zkusim to znovu, tak mi prijde, ze ten kurzor jakoby plave. Vubec to nechapu a nevim cim to je.
- Ryck
- Začátečník

tak nwm... co na tom jinem pc? Co jina mys? dela to taky? pokud ne, skus reinstal win...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- grigi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
jiny pc tu nemam, az v utery v praci zkusim, ale vsimnul jsem si, ze cim mensi rychlost ukazatele, tim je pohyb plynulejsi. Jsem zvyklej na vcelku velkou rychlost (1 az 2 stupne od konce), tak mi napadlo, jestli uz to pri takovemhle rozliseni neni na tu mys moc. Problem je, ze ale skace ikdyz s ni jedu pomalinku (jakoby mela definovano at skace cca 5px). nevim. Nejhur ten reinstall 
- Ryck
- Začátečník

rikam, mysi nejde do tlacitek, ze mas vetsi lcd
napis v utery a uvidime.
- grigi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ciao! Tak uz jsem z toho byl tak zoufalel, ze jsem reinstalnul wokna. A je to porad na pytel. Pri pomaly rychlosti, krasny, jak tam dam vetsi, tak to silene skace. Kdyz v setpointu nastavim at se mys ridi podle nastaveni woken, tak je to i na nejvyssi rychlost nadherne plynuly (pro me ale pomaly - hodne). Takze musim vyuzivat setpoint. A setpoint je nadherne plynulej do poloviny posuvniku. Pak se to silene zhorsuje. Uz i o jedinej stupinek je znatelny (neobjedu ani toho smajlika
) Uz jsem zoufalej.
- Ryck
- Začátečník

Ja uz taky netusim - hlavne pak napis jak se chova jinde 
- grigi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ciao! Tak jsem zkusil mysaka v praci. Na crt 1200x1600 setpoint 4.6 rychlost 2 stupne od konce maximalni plynulost. Pak jsem zkusil monitor prepnout do 1920x1200 (pakarna to grafiku donutit udelat) a mys na tuhle rychlost zse zacala poskakovat. Tak mi jako jediny vysvetleni prijde, ze pri takovy velky rychlosti proste nestiha. Jinac nevim. Zkusim jeste u kamarada ma taky 24 LCD a uvidim. Kazdopadne diky moc za rady 
- Ryck
- Začátečník

tohle by ti meli zreklamovat