dobry den
sestava : deska asus striker extreme,procesor INTEL Core 2 Quad Q9300 - 2,50GHz,pameti 4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC8500 A-DATA Extreme Edition Vitesta, zdroj CORSAIR TX750, 750W, ATX2.2, aktivní PFC, SLi, SATA,vsechno bylo v pohode na xpckach, potom prisel reinstal na vista ultimate,novy bios a zacali problemy,nedelal jsem zadny pretaktovani,bios je v defaultu, nainstaloval jsem soft asus probe a zacalo mi to hlasit poplach na voltazi procesoru, takze jsem to overil na dalsich testovacich programech (sandra, everest) a v sandre to pise tohle
VOLT SENSORS
CPU DC LINE 1.57 V
AUX DC LINE 3.70 V
+5 DC LINE 5.30 V
+ 12V DC LINE 13.17V
spatna hodnota je AUX DC LINE 3.70 protoze tam by melo bejt podle PC PROBE 2.5V a +12V DC LINE kde by melo bejt napeti 12V, s tim souvisi i vysoka teplota procesoru. Zkusil jsem se vratit na puvodni bios ale to neprineslo zadnou zmenu, takze uz me napada jenom ze je vadny zdroj.Takze nez pobezim na reklamacni oddeleni chci se zeptat na dalsi mozne priciny, nebo reseni tohoto problemu?diky
Quad Q9300 problem s volty
- kesinb
- Nováček

-
- viky58
- Černá karta

-
Re: Quad Q9300 problem s volty
Se mrkni do bisu jaké hodnoty maš nastaveny na napajeni CPU chipsetu ram atd
spiše bych řekl že ti widle HLISTA hlasi nesmysly
spiše bych řekl že ti widle HLISTA hlasi nesmysly
- Atapi
- Začátečník

Re: Quad Q9300 problem s volty
spis se koukni na nejakej jinej soft, jestli bude hlasit to samy tak bych to uz nejak resil, pac se mi zda ze ani jedna z tech hodnot neni moc normalni