SB Fatal1ty Champ1non Series - vypinanie kanaalov

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
toma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SB Fatal1ty Champ1non Series - vypinanie kanaalov

Příspěvek od toma »

mam problem s mojou (vyreklamovanou-poslali novu) zvukovicou SB XFi
moj problem je v tom ze si normalne fungujem (4\4.1) rezime na jednom vystupe mam radio (satelity) a na druhom Woofer (aktivny) + microfon . . vsecko sa zdat v pohode a zradu hlasity puk a zrazu jeden z nich (vacsinou satelity) prestanu hrat . . .pomoze jedine viacnasobne prehodenie na 5.1 prip. 7.1 nez sa prestane ozyvat (ten isty puk)-potom hraju a spet na 4.1 ...
dneska som cez (smart recorder) nahraval wav (internet radio) a pocas recu sa to stalo znova. . po naslednom postupe. . som si rec prehral ale signal sa nahral v poriadku. . (vsetky kanale hrali ok) tak ja uz fakt newim . . tento problem riesim uz cca rok a furt na to newiem prist :nervous:
este snat ze ked si zapnem tvtuner tak to roby este castejsie . .zaujimave je ze pocas hrania hier sa mi to este nikdy nestalo :? PS (hardware by mal byt ok vymenil som desku,cpu,zdroj,grafarnu,len hdds mi ostali povodne a tvtuner . . AK ma niekto podobne skusenosti ozvyte sa bo som si PC skladal prednostne na audio a toto ma nici :angry2:
Naposledy upravil(a) toma dne ned 30. lis 2008, 12:09, celkem upraveno 1 x.
Gigabyte EP45, COREQ 9650@3600Mhz, Xigmatek Hammer, 8GBram, Sapphire 7770, SBXFi platinum, 2+1 homework audio, HDD+HDD+HDD=900GB, IBM21" , Dvdrw , Xigmatek Tower
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Re: Uz si newim rady

Příspěvek od Fox_25 »

V tomhle pomůže youp pax XFI.

Kód: Vybrat vše

http://www.youp-pax.org/viewthread.php?tid=571&extra=page%3D1
Ale líp to asi vyřeší HW mód za asus xonar. Taky vlastním SB XFi Extreme G@mer a teď si říkám že já vůl nekoupil xonar. Alespoň ovladače v podání youp pax jsou OK.

PS>z filefront jde stahovat až po registraci.
toma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Uz si newim rady

Příspěvek od toma »

dik za typ :wink: skusim a uwidim po zmene sa ozvu
Gigabyte EP45, COREQ 9650@3600Mhz, Xigmatek Hammer, 8GBram, Sapphire 7770, SBXFi platinum, 2+1 homework audio, HDD+HDD+HDD=900GB, IBM21" , Dvdrw , Xigmatek Tower
toma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: SB Fatal1ty Champ1non Series - vypinanie kanaalov

Příspěvek od toma »

lidi ja sem to asi vyriesil .. (mal som na radiu napojene not. orich repraky a tam bola asi zrada. . .) dal som naspet orig. a uz to ke ok :-D teda 2 dni ale zatial nic :roll:
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“