Zdravim,
chtel bych se zeptat, co si myslite o teto rade Asusu (F5GL/F5RL).
Tyto notebooky maji docela zajimavou konfiguraci a vypadaji lakave, hlavne kvuli cene. I kdyz jsou sasi z plastu, tak "pry" je konstrukce odolna.
Uvazuji prave o koupi tohoto modelu Asus F5GL-AP077 (dobry vykon CPU, lepsi grafika), Asus F5GL-AP031 (dobry vykon CPU, lepsi grafika, lepsi HDD, lepsi RAM) nebo Asus F5RL-AP456 (lepsi CPU, horsi grafika, lepsi HDD, lepsi RAM).
Chtel bych hlavne vyjadreni nekoho, kdo tento notebook vlastni. Trochu se bojim teto znacky, jelikoz Asus je znamy svym prehrivanim a konstrukce take neni zrovna "moc spolehliva".
Jinak jsem student a notebook pres tyden cestuje se mnou, tak jestli prenaseni vydrzi.
Nebo mam radeji zvolit Hewlett-Packard 550 (horsi CPU, horsi grafika)?
Diky za rady. Budu rad, kdyz mi doporucite i nejaky jiny notebook v teto cenove kategorii.
Asus serie F5?
Moderátor: Don
- TStasek
- Nováček
-
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý
Re: Asus serie F5?
Asus bude mít lepší výkon, horší šasi. HP lepší šasi horší výkon. Na přenášení by podle mě bylo lepší to HP.
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
- vlhavel
- Nováček
-
Re: Asus serie F5?
Osobně mám Asuse F5RL již od května letošního roku a maximální spokojenost. Docela jsem byl překvapen dvoujádrem, které je sice "jen" 1,6 GHz, ale mohu v pohodě pracovat i když třeba běží AVG, není to vůbec znát. Za ty peníze opravdu nelituji. Nad šasi bych asi příliš nepřemýšlel, při trochu slušném zacházení vydrží běžné užívání - přeci s ním nebudeš mlátit o lavici. Tento model rozhodlo CPU, velikost disku a RAM, XP-čka chodí svižně. Jediná údržba je občasná kontrola dotažení "pantíků" víka, již jsem musel dotahovat díky častému otevírání. Šroubečky stačí samozřejmě lehce máznout barvou, v záruce se mi však do toho moc nechtělo.