Dobry den vsem,
mam takovy problem, pouzivam jako testovaci server stareho Durona 700MHz postaveneho na desce PC CHIPS M807 (hold koupe celeho stroje pred moc a moc lety). Ale po jiste dobe se stalo ze mi prestal nabihat (vzdalene pripojeni nejelo) tak jsem ho po case pripojil k monitoru a hle, problem zrejme s deskou, protoze BIOS nabehne (grafika vse v poradku zobrazi, pripojene disky jsou videt v poradku, klavesnice funguje) a po jeho projiti tesne nez ma zacit bootovat se zasekne (vc. klavesnice) a pomuze jen reboot. Zkousel jsem odpojit vse co jde vyjma grafiky a tu jsem vymenil za jinou, povypinal jsem vse co slo v BIOSu a porad stejne misto stejna chyba ... Je to tesne po tom co se vypise tabulka PCI zarizeni a posledni co vidim je Graficky adapter a jeho IRQ ... Samozrejme jsem zkousel mazat CMOS jak Jumperem, tak nacit hodnoty v BIOSu a vse k nicemu nevede ... Flash biosu bez bootovani neudelam (no dobre tak i bez vyndani chipu, ktere delat nebudu)
Takze otazka je jednoducha a zni, vyhodit ci mate radu kde je chyba ? Diky vsem ...
Zatuhnutni PC CHIPS M807
Moderátor: Eddward
- kedy
- Nováček
-
- patap
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zatuhnutni PC CHIPS M807
Jak jsou na tom kondíky?