Kód: Vybrat vše
www.okcomputers.czModerátor: CageJ

Kód: Vybrat vše
www.okcomputers.cz

Jo dá, spletl jsem si je s 360XcrashPC píše:já zrovna ty 1100X mám, trafo hučí, ale opravdu velmi potichu. Jakejkoli zvuk to bezzproblému přehluší, a to i zvuk vzduchu kterej dejchám![]()
Genius může bejt levnej jak chce. rozeber to a koukni se, co je u těch satelitů vevnitř. Podle mě slušný materiálový zpracování - hlavně tam kde je to potřeba - na zesilovači. No a snad nám nechceš tvrdit, že creatice s logitechem, který za ty samý prachy udělaj dokonce bedničky tři, že snad budou kvalitnější. To bys mě vážně pobavil. U geniusů se dá štelovat treble, bass a volume, takže pořád jen vedle,vedle a ještě jednou vedle.

brumi vsechny, uz jsem jich par spravoval, bohuzel je to proste nedodelek.. kdybych nakreslil schema zapojeni tak bude vypadat jak 3 zesilovace ze 70 let vedle sebe.. tak co by jste nechteli :-)
Dobry den,
mel bych dotaz, zda je normalni ze reprak s trafem trochu huci...koupil sem si repraky Genius SP-HF 355X(http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47006). Zda huci vsechny repraky, mam reklamovat a jaky repro pripadne nehuci?
Hučení subwooferu u reproduktorové soustavy Genius SW-5.1 je způsobena vadnou konstrukcí výrobce. Transformátor v subwooferu je upevněný šrouby PŘÍMO k dřevěnému dnu subwooferu.
Nech zije Genius a ich shitne reprozalezitosti. Uz ich mam pokrk...
V tom trafu jsou pojistky uvnitř... nic nepřemotávej, rozeber a vyměň... a pokloň se směrem k Číně a zařvi "ó děkuji, velký GENIUSOVý konstruktére".

U tech Logitechu X-210 nebo spis aktualnich X-240,kotas píše:Tak jestli někomu nevadí, že je Genius levnější výrobce a vždycky bude, hučí jim trafa a co je někdy uvnitř..se někdy divím, že to vůbec hrajeA za ty peníze to žádný zázrak nebude, já jsem spíše za kvalitu než-li za kvantitu, navíc u těch Geniusů je pouze trapná regulace tone - což je něco mezi výškama a basama
.
to lukke87: Vem ty Logitechy, věř mi, budeš spokojený a za ty peníze nenajdeš lepší kvalitu ozvučení..tam nejde ani nic lepšího vymejšlet

Uklidni se a znovu si přečti co jsem napsal... máš? Super. Možná sis všiml několika věcí.zase nic konkrétního. Prorovnávej to s tím údajně strašne kvalitním Logitechem ano?
O kvalitě reproduktorů genius včetně vnitřních součástek jsem snad nic extra nepsal, zato zpracování vnitřku -na zesilovači - ano. Že nerozumíš ani tomu co čteš, je jiná...
Jako by jsi mě znal celý život....2 nevíš nic, a ani nic vědět nebudeš, protože nemáš zájem, drtivá většina toho co jsi viděl, jsi viděl na obrázku. Já to měl možnost vidět i slyšet naživo, a taky kuchat.

měl jsem to otevřené. Kdo nevěří, ať tam běží a měří. subjektivní pocit dobrého zvuku nikomu neberu. Zato popis kvality bedničky kterou někdo maximálně slyšel budu zpochybňovat Vždycky.Předymenzované (KVANTITA! nikoli kvalita jak se snažíš tlačit lidem do hlav)ale mizerné filtrace ve zdroji (aby se trošku dohnal výkon slabýho trafa) z nejhorších kondenzátorů namáhaj trafo, můstek a samy sebe ukrutnym způsobem, a tím blátem,které odmítám nazývat jako "součástky, protéká už pouze při "idle" stavu takového svodového proudu, že součástky jsou rády, že přežívají, a to se do toho ještě nepouští hudba. občas i něco začne hořet, a tišťák doslova "z lisovaného papíru" tomu většinou poslouží jako PEPO