Wifi přes USB

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Ados
Začátečník
Začátečník

Wifi přes USB

Příspěvek od Ados »

Nazdárek, mám možná blbej dotaz, ale lepší se zeptat, než to pak koupit zbytečně.
Mám internet kabelovej do stolního PC. Potřebuju dát i internet na jinej počítač doma,ale nechcu tahat kabel. Otázka zní : Pokud koupím 2x Wifi pres USB , zda to přes to USB co bude na tom stolním co je připojenej na stálo na internet bude vysílat internet do toho druhýho USB Wifi co bude na tom druhým počítači. Osobně si myslím, že to pude v pohodě, jen se chci ujistit. Díky moc za rady.
Valen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Wifi přes USB

Příspěvek od Valen »

Ist by ti to malo pokial na tom PC čo maš pichnute na kabelovku nastaviš zdielanie internetu pomocou toho PC čo je na kabelovke no a samozrejme maš tu dalši problem a to ked budeš mat to pc na kabelovke vypnute tak net ti nepojde :( na to druhom pc
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Erathian13 »

Jít by ti to mělo,jen možná zažiješ nějaké potíže až to budeš nastavovat :)
Osobně bych volil pohodlnější řešení v podobně Wifi routeru a každý by si tahal z něj internet pomocí těch usbček nezávisle :wink:
Ados
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ados »

To já vím, že to jde přes router,ale ja potřebuji aby ten internet na tom druhým počítači jel, jenom když potřebuji. Proto jsem šel na tuhle metodu.Ale díky
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

No myslim, ze QoS a Access control umi snad kazdej router, takze neni problem druhe PC odstrihonut nebo omezit.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“