Čtěte v novinkách...
Takze, vzpominam si, ze kamarad, ktery me naucil zaklady PC a nakopnul me spravnym smerem, mel kdysi pocitac - celera 600mhz, grafiku Rivu TNT2, par Mb RAM, ale co bylo na jeho BIOSU desky zajimave, ze se ovladal mysi - prpojenou do portu PS2 nebo serioveho, USB nefungovalo
to se mi strasne libilo, bylo to hezke a proste jedinecne...
Ted se to vraci a rikam si, ze BIOS by mel byt BIOS (basic input output system) a ne AIOS (advanced input output system) ktery ma v sobe webovy prohlizec? - na co? a ma taky kecalka? - na co? ovladani mysi uz me tak neudivuje jako tehdy, osobne mi je jedno jestli budu klikat nebo mackat, mozna spis klikat, update biosu pomoci netu primo v nem vitam!! a obrazky? - to zas bude preplacane obrazky vyrobcu a kdovi jestli pujdou upravovat jako stavajici BIOSY
diky za vase reakce
Nový BIOS a la MSI
Moderátor: Eddward
- NEONET
- Středně pokročilý

Nový BIOS a la MSI
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Nový BIOS a la MSI
uvital bych klidne i grafickej bios, s ovladanim myskou...ale at tam daj proboha jen testovaci soft ala occt/prime, memtest atd... na jiny veci ala net a kecalkove tu je os...
- Fifi
- Středně pokročilý

Všechno časem bude. Musíme si uvědomit, že oni kecálkové jsou daleko levnější a jednodušší než výkonností diagnostika.
- NEONET
- Středně pokročilý

ja bych teda v grafickm biosu s myskou uvital jiz zminovany MEMTEST, ORTHOS, nebo primo misto ORTHOSU intel TAT - monitoring teploty i s vytizenim jader... ale kdyby tam narvali EVEREST, ale to uz bych chtel moc...
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64