Sluchatka koupeny... LOCK

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Sluchatka koupeny... LOCK

Příspěvek od ThomasVT »

zdravim este sem chtel slyset kaly byste vybrali z techto dvou...

http://www.supergamer.cz/sennheiser-pc-151-p-8637.html sennheiser 151

http://www.supergamer.cz/steelseries-si ... -1466.html steelseries siberia

edit: nebo jeste tyhle... http://www.supergamer.cz/steelseries-si ... -7466.html steelseries siberia USB

me se vzhledove vic libi ty druhe... ale co bude na hrani her lepsi kdyztak poslete naky recenze nebo tak... dik za nazory...
Naposledy upravil(a) ThomasVT dne úte 16. pro 2008, 14:38, celkem upraveno 1 x.
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Sluchatka gaming do 2k

Příspěvek od Ryck »

151 je tak trochu zastarala - maj uz nekolik novejsich a budou te bolt usi, doporucuju siberii 1, protoze to druhy ma usb a integr. zvukovku, coz je ti na h****
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

Ryck píše:151 je tak trochu zastarala - maj uz nekolik novejsich a budou te bolt usi, doporucuju siberii 1, protoze to druhy ma usb a integr. zvukovku, coz je ti na h****
okej... cena taky pekna... doufam ze na tom ze zvukem budou dobre... najdu jeste púar recenzi
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

jj, senny ( tyhle) ti budou tlacit na usi, kdyz senny, tak pc 350 G4ME, coz je nejlepsi (podle me, sam je mam) ze PG slochatek, ale stojej 3,5k...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

Ryck píše:jj, senny ( tyhle) ti budou tlacit na usi, kdyz senny, tak pc 350 G4ME, coz je nejlepsi (podle me, sam je mam) ze PG slochatek, ale stojej 3,5k...
hm... a kdybych premejslel nad necim takovym tak je tam znat rozdil ve zvuku hodne? nebo i ty za 1200 plni stejnou funkci...
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Heh koukám že jdeš do stejnejch! já budu mít stejnej typ akorade od Icematu. Po vánocích si povíme ok? 8)
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 ;-)
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

ThomasVT píše:
Ryck píše:jj, senny ( tyhle) ti budou tlacit na usi, kdyz senny, tak pc 350 G4ME, coz je nejlepsi (podle me, sam je mam) ze PG slochatek, ale stojej 3,5k...
hm... a kdybych premejslel nad necim takovym tak je tam znat rozdil ve zvuku hodne? nebo i ty za 1200 plni stejnou funkci...
Funkci splni stejne, pokud nejsi progamer, 350 maj ztiseny basy aby kdyz nekdo za rohem zacne reloadovat, tak ho slysis a pritom, kdyz vedle tebe bouchne granat, tak ti neupadnou usi. Ale poznas to, to jo, ja je koupil, protoze ty 2h denne hraju, tak proc si to nezprijemnit... :D . De o to, kolik ses ochotnej investovat... Ja sem puvodne chtel medusi, ale v shopu mi nesedeli na usich, tak sem musel vzit tyhle. Zkus si ktery tibu¨¨ budou sedet lip.
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

Funkci splni stejne, pokud nejsi progamer, 350 maj ztiseny basy aby kdyz nekdo za rohem zacne reloadovat, tak ho slysis a pritom, kdyz vedle tebe bouchne granat, tak ti neupadnou usi. Ale poznas to, to jo, ja je koupil, protoze ty 2h denne hraju, tak proc si to nezprijemnit... :D . De o to, kolik ses ochotnej investovat... Ja sem puvodne chtel medusi, ale v shopu mi nesedeli na usich, tak sem musel vzit tyhle. Zkus si ktery tibu¨¨ budou sedet lip.
no hele tak nakonec sem od tech drazsich upustil... koukal sem tak co nosej lidi co hrajou "pro" no a vypadli mi z toho tyhle... i recenze se na ne tvari pekne... http://www.supergamer.cz/steelseries-5h-v2-p-7190.html steelseries 5h... jedina nevyhoda nemaj basy... coz nevim ale myslim ze u CODu nevadi... hrajou s tim z esuby vsichni hehe tak to asi pude...
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Nj, profi hrajou i na tehle, ty znam, ale mas lepsi TYHLE, na tehle se da poslouchat i muzika a sou levnejsi. Jinak Oni je pouzivaj, protoze je sponzorujou. Hele doporucuju ty co ti pisu v url, sou kvalitnejsi.
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

sluchatka koupeny... lock :lock: :lock: :lock:
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“