padání svchost.exe
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
padání svchost.exe
Zdravím, začal mi padat svchost.exe. Mám WinXP SP3, dříve před SP3 to řešil update ale teď na SP3 mi ho to nechce vzít. Po pádu nejde zvuk (někdy jde) a stalo se mi i že jakoby zatuhnul systém, spuštěné aplikace byli OK ale jak jsem chtěl něco spustit tak to nenaběhlo stejně jako správce úloh a vypnutí poč. přes start takže jsem musel tvrdej res. Jsem si skoro jistý že o vir nejde. Díky za každej tip jak to vyřešit.
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Re: padání svchost.exe
jaký update? 
- chtělo by to zjistit jaká služba se pod daným procesem ukrývá, stáhni si Process Explorer
- podívej se do Prohlížeče Událostí (Tento počítač -> pravé tlačítko -> Spravovat) jestli tam nejsou nějaké chyby co se tohoto týkají
- chtělo by to zjistit jaká služba se pod daným procesem ukrývá, stáhni si Process Explorer
- podívej se do Prohlížeče Událostí (Tento počítač -> pravé tlačítko -> Spravovat) jestli tam nejsou nějaké chyby co se tohoto týkají