Mam 1Gb. DDR2 Patriot 800MHz. a rad by som si este dokupil +2Gb. pamete ale neviem akej znacky, lebo Patriotky su trosku drahsie tak som si nasiel Apacerky. A teraz moje otazky:
1.) 1Gb. Patriot + 2Gb. Apacer = ? (kompatibilita/nekompatibilita)
2.) 1Gb. Patriot 800MHz. + 2Gb. Apacer 667MHz. = ?
3.) Nejaky rozdiel medzi Apacerom a Patriotom ? (myslim vykonny rozdiel)
Dakujem za pripadne odpovede.
(trochu to súri, bol by som rád keby mi to prišlo do Vianoc (pod stromček ))
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Tak som objednal 2Gb. kit Patriot
Nebude nejaky problem ak ten 2Gb. kit hodim do Dual-Channelu a ten 1Gb. bude sam v jendom slotu ?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
No nepojede dualchannel. Dualchannel má několik možností:
1GB-nic-1GB-nic
1GB-1GB-1GB-1GB
1GB-2GB-1GB-2GB
(samozřejmě velikosti jsou různé a jde to vždy různě otáčet, tohle je příklad)
a dokonce jsem jednou měl dualchannel na Intel desce (945 chipset?) z:
1GB-1GB-2GB-nic -> ale nevím jestli to funguje i jinde, nebo jestli to byla výjimka.
Spíš si měl koupit 2x2GB a tu 1GB dát pryč, měl bys dualchannel, i když jeho přínos je pár %.
Takže jsi koupil 2x1GB a máš 1GB nebo si koupil 2GB modul a máš 1GB?
mám pocit že nezávislý dualchannel a singlechannel šel taky provozovat na obstarožním nForce chipsetu (myšleno úplně první model), kde byly 3 RAM sloty. od té doby jsem to nikde neviděl
mam 4 pametove sloty na doske. Teraz mam v PC 1 modul 1Gb. a objednal som si 2x 1Gb. takze tam budem mat 3x 1Gb. pricom vsetky maju zhodnu frekvenciu len tie nove budu mat chladice ale myslim, ze by to vadit nemalo
Ja se*em na kadejaky Dual-Channel len aby mi tie RAMky fungovali ako maju