AKA ZVUKOVKA k LOGITECH Z-5500??

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
HIISS
Nováček
Nováček

AKA ZVUKOVKA k LOGITECH Z-5500??

Příspěvek od HIISS »

Zdravim tak uz mam objednane tieto reproduktory..budem ich mat zajtra a to Logitech Z-5500 (5+1)..no riesim poslednu hlavnu vec pri nich..aku zvukovku dokupit?Tu planujem az zaciatkom roka..kedze tie repro ma vyndu dost unas na slovensku 8817,sk vo focuse..no je to premna hlavne a tak preto sa pytam,Premna dolezitou ulohou hraje zvuk...Pocuvam Trance/Disko..tak aby ta zvukovka nato hlavne sluzila..a okrem toho mozno pozriem nejaky dobry film.t.ak aby to malo aj pekny zvuk..ale filmy si prezriem malo..o hry mi uz nejde..preto sa pytam co by ste mi doporucili? nieco do ceny 3000sk..viac nesom ochotny investovat..
nasiel som tieto dve Asusky..doporucuju mi tuto:
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... dp=as64108
Cena sa jej unas pohybuje okolo 2600sk,- no na tejto stranke som nasiel za peknych 2030sk
Okrem toho som nasiel aj tuto:
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... dp=as60433
Takze asi sa budem rozhodovat medzi tyma dvoma..no neviem oco sa lisi ta druha ASUS D1,oco je lepsia? alebo viete mi nieco lepsie poradit? dakujem :)
Athlon 64 3.0(939),HIS Excalibur X800 XL 256MB,HDD Seagate 200GB+ externy HD Western Digital 500GB,Creative P5800 5+1,,LCD LG L1960TR 19´,,Razer Copperhead blue,Logitech G15+LCD(Blue)
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: AKA ZVUKOVKA k LOGITECH Z-5500??

Příspěvek od Exp »

Xonar je fajn, jen je třeba počítat s tím, že na repro tohoto kalibru nepoznáš oproti Audigy 1 zvukově žádný rozdíl.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Je otázka, jestli k těmhle reprákům, které mají externí DD a DTS rekordér, vůbec zvukovku potřebuješ...pokud máš slušnější MB s SPDIF zvukovým výstupem (prakticky šumák, jestli přes koax nebo i optiku), pak použij externí dekodér, pro tvoje účely až překvapivě dostačující.
BROS
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od BROS »

Tyto repro mám a jelikož nejsem audiofil tak mi postačuje zvukovka co je na mé základní desce P5Q-E ..... :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“