Nejde nainstalovat OS + zformátování

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ondrejj
Žlutá karta
Žlutá karta

Nejde nainstalovat OS + zformátování

Příspěvek od ondrejj »

Dobrý den,

mám takový problém a to, že když dám moje DVD s Vistama do mechaniky a dám restart, tak čekám (jak to asi znáte ,, pokud chcete pustit systém z CD stisknete libov. klavesu.... '') Ale nic se mi neukáže. V bisosu Boot mám nastavenej jako první CD-ROM. HDD mám jen jeden. Nevíte čím by to mohlo být (kde bude ta chybka), že mi to vůbec nehodí tu možnost a hned naběhne starý OS. (v kostce: Potřebuju disk naformátovat a nainstalovat nový OS, ale vůbec to nereaguje na to DVD v mechanice při restartu).
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde nainstalovat OS + zformátování

Příspěvek od Aigor »

A je to fakt originalni medium :wink: :?:
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Špatně si vypálil medium. (Předpokládám že to není originál a doufám, že jen se ti rozlámalo a instaluješ se svým legálním klíčem.)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Kajry
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajry »

ondrejj píše:Dobrý den,

mám takový problém a to, že když dám moje DVD s Vistama do mechaniky a dám restart, tak čekám (jak to asi znáte ,, pokud chcete pustit systém z CD stisknete libov. klavesu.... '') Ale nic se mi neukáže. V bisosu Boot mám nastavenej jako první CD-ROM. HDD mám jen jeden. Nevíte čím by to mohlo být (kde bude ta chybka), že mi to vůbec nehodí tu možnost a hned naběhne starý OS. (v kostce: Potřebuju disk naformátovat a nainstalovat nový OS, ale vůbec to nereaguje na to DVD v mechanice při restartu).
Musis vypalit to medium jako bootovaci CD a ne jako normalni datove.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“