problémy s routrem kvůli špatnému ADSL (D-LINK 584T)

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
spider-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problémy s routrem kvůli špatnému ADSL (D-LINK 584T)

Příspěvek od spider-x »

Mám poslední dobou velké problémy s internetem od radiokomunikací. Už se to řeší.Ale zajímalo by mě jak je možné, že když mám problémy s tím internetem tak se mi vždycky asi zaseká router a nemůžu se k nšmu vůbec připojit přes webové rozhraní. Co se týče připojení k internetu tak problém podle bude u poskytovatele. Naposledy když jsem jim tam volal (3 dny zpátky) tak to pak fungovalo normálně.Ty dva dny .
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: problémy s routrem kvůli špatnému ADSL (D-LINK 584T)

Příspěvek od Weslo »

vzhledem k tomu že nevím jaký máš problém s internetem tak težko říct kde jde chyba.Jinak werzi FW máš u toho d-linku jakou?Nepřehřívá se modem?
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Nejsem si jist jestli se to dá takto jednoduše hodit na ISP. Pokud to zařízení umožňuje hoď sem nějaký log směrovače. Podle popisu závady bych spíše řekl, že se jedná o velmi nekvalitní modem. Ať je WAN linka v jakémkoliv stavu, modem musí být dostupný. Jakým způsobem jsi připojen k modemu-routeru? Hoď sem tracert nějakého webu ve chvíli, kdy máš popsané problémy.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

modem jako takový je OK(za ty prachy) - ale ty FW tam jsou tragédie :roll:
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
spider-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spider-x »

Závada už byla odstraněna na straně ISP. A k routeru se můžu připojit bez problůémů. Já jsem s tím doma nemusel nic dělat.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“