špatné znaky

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
:Mára:
Začátečník
Začátečník

špatné znaky

Příspěvek od :Mára: »

Zdravím.
Od jisté doby, asi tak půl rok udozadu se mi různě po netu přestaly rozbrazovat určité znaky a třeba jazyky. Dobře to je vidět třeba na wikipedii. Jinak widle mám osekaný v nlite ale to jsem je měl i předtím. Dík

Obrázek
CPU : Core 2 Duo E8200@3,2GHz def.V + Thermalright Ultima-90, MB : ASUS P5E X38, RAM : Patriot 2x2GB DDR2 800MHz (4-4-4-12) 2,2V, GPU : EVGA GTX 560 Ti 1024 MB, HDD : Samsung 1TB, PSU : Enermax MODU87+ 500W
Kajry
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: špatné znaky

Příspěvek od Kajry »

:Mára: píše:Zdravím.
Od jisté doby, asi tak půl rok udozadu se mi různě po netu přestaly rozbrazovat určité znaky a třeba jazyky. Dobře to je vidět třeba na wikipedii. Jinak widle mám osekaný v nlite ale to jsem je měl i předtím. Dík

Obrázek
Videl bych to na chybu mozilly budto nemuze najit nejaky systemovy font a nebo je chyba na strance wiki o cemz pochybuju. spis bych to videl na chybejici font.
:Mára:
Začátečník
Začátečník

Re: špatné znaky

Příspěvek od :Mára: »

Právě že to dělá ve všech prohlížečích nezávisle. Nevá¨íš kde by se daly stahnout jazykové sady nebo fonty ?

EDIT : Vyřešeno. v nLite se nesmí odebrat ''Motiv Luna'' pak to dělá tyhle zvěrstva
CPU : Core 2 Duo E8200@3,2GHz def.V + Thermalright Ultima-90, MB : ASUS P5E X38, RAM : Patriot 2x2GB DDR2 800MHz (4-4-4-12) 2,2V, GPU : EVGA GTX 560 Ti 1024 MB, HDD : Samsung 1TB, PSU : Enermax MODU87+ 500W
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“