Logitech Internet navigator

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Sith
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Logitech Internet navigator

Příspěvek od Sith »

Mate nekdo tuhle klavesnici ? Jake s ni mate skusenosti ? Premyslim totoiz o jeji koupi.
AMD Athlon 1200 Mhz, chladic Coolermaster(typ nevim),Motherboard ASUS A7V 133C,512 MB RAM Kingmax PC133,Geforce 4 Ti 4200 64 MB RAM, Seagate 80 GB 7200 ot/min,Sounblaster Live value!,Tv Tuner,CD-RW mechanika Hp 8210i,DVD mechanika Pioneer S106,Klavesnice Logitech Internet Navigator,Opticka mys Logitech.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Zlousel jsem ji a je naprosto dokonala. Nemel jsem na ni prachy tak jsem koupil horsi Logitech internet black (i ta je celkem dobrá)...
Sith
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sith »

Naprosto dokonala ? :D Tak to do ni teda jdu. Pak napisu jaka je :)
AMD Athlon 1200 Mhz, chladic Coolermaster(typ nevim),Motherboard ASUS A7V 133C,512 MB RAM Kingmax PC133,Geforce 4 Ti 4200 64 MB RAM, Seagate 80 GB 7200 ot/min,Sounblaster Live value!,Tv Tuner,CD-RW mechanika Hp 8210i,DVD mechanika Pioneer S106,Klavesnice Logitech Internet Navigator,Opticka mys Logitech.
Sith
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sith »

Tak uz ji mam doma. Je opravdu super. Ma velice prijemny stistk tlacitek. A je skvele tvarovana. Proste klavesnice jako lusk :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Taky za ty prachy :D ... taky ju chcu.. ale nejsou prachy
Sith
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sith »

No ja jsem ji koupil za 1.170 kc s dph. Podle me je ta cena docela prijatelna. Navic mas na klavesnici zaruku 5 let. A to se vyplati :-D
Hynchenzo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hynchenzo »

Ja mam jeste ke vsemu SE cernou variantu :)

uplne cool
Peace is a stage of Comfusion.... i am just Illusion
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Ja ji mam od vanoc a neprosta spokojenost. Ty tlacitka jsou opravdu super. Skoda jen ze ted je zaruka 5 let ja ji mam jeste na rok :(
vriter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vriter »

Mam tuhle klavesku a akorat mi tam chyni talictko na vypnuti pc a ve Total Commanderu mi nefungujou tlacitka f1 - f12 :( nedari se mi to nastavit nic tak aby to fungovalo
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

vriter píše:Mam tuhle klavesku a akorat mi tam chyni talictko na vypnuti pc a ve Total Commanderu mi nefungujou tlacitka f1 - f12 :( nedari se mi to nastavit nic tak aby to fungovalo
zmackni ten F lock :)

btw, uz ji dlouho mam... a je best klaveska,velka, celkem ticha....
vriter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vriter »

ICE: diky kamo hodne jsi mne zachranil.... bez tohole programu jsem mimo a jeste jsem to musel ovladat ba mysi...dily diky diky :thumbsup:
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

mám ji už skoro rok a půl a je úplně perfektní. Maximálně spokojený.
Logitech je prostě nejlepší (teď si chci koupit myš Logitech MX510).
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
vriter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vriter »

se divim ze nikomu nevadi ze tam neni tlacitko na vypnuti PC
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

vriter píše:se divim ze nikomu nevadi ze tam neni tlacitko na vypnuti PC
zrovna tu masinu na ktery ju mam nevypinam vubec :)
vriter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vriter »

ICE: No ja taky svuj taky ne.... ale nekdy by se to siklo :)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

A jaky na ni mate tlacitka? prej je tam nejaka zmena v ENTERu a + ve velikosti se pise na czechcomputeru. Jinak vypada vazne skvele, ale prave podle reakci na czechcomputeru neni tak uplne skvela. Ale podle vas je super, tak ted nevim jestli pro ni jit nebo ne
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ZdenekSveda píše:A jaky na ni mate tlacitka? prej je tam nejaka zmena v ENTERu a + ve velikosti se pise na czechcomputeru. Jinak vypada vazne skvele, ale prave podle reakci na czechcomputeru neni tak uplne skvela. Ale podle vas je super, tak ted nevim jestli pro ni jit nebo ne
ja mam klasicky :)
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

vriter píše:se divim ze nikomu nevadi ze tam neni tlacitko na vypnuti PC

Proč mít na klávesnici tlačítko pro vypnutí pc? Mě stačí to co mám na skříni, zmáčku a je pokoj.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
vriter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vriter »

Smith: rak to jsi tipek :)
vriter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vriter »

Pls nejedou mi klavesy na rychle spousteni na prave strane klavesnice jako iTouch a podobne na mozille 1.7 poradte pls co s tim .... thx
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“