AMD Athlon 2200+ -problémy
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Marson
- Nováček

-
AMD Athlon 2200+ -problémy
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s jedním problémem. Mám procesor AMD Athlon 2200+ a podle papírů mám mít 1,96GHz ještě v létě jel na cca. 1,6GHz. Poslední dobou mi začal počítač dělat problémy a když jsem se podíval na výkon procesoru byl uveden na 1,1GHz. Je možné aby se GHz jenom tak ztrácely?
potřeboval bych poradit s jedním problémem. Mám procesor AMD Athlon 2200+ a podle papírů mám mít 1,96GHz ještě v létě jel na cca. 1,6GHz. Poslední dobou mi začal počítač dělat problémy a když jsem se podíval na výkon procesoru byl uveden na 1,1GHz. Je možné aby se GHz jenom tak ztrácely?
- -frost-
- Začátečník

Re: AMD Athlon 2200+ -problémy
je to možný, ale vůbec nevim proč. když jsem měl athlona 2000+ 1,8GHz, tak mi to taky čas od času padalo na 1,5GHz. stačí si to BIOSu zvednout na tu původní hodnotu jseš v pohodě. důvod, proč se to stává ti ale nepovim
- Marson
- Nováček

-
dík apoň za tohle
já jsem si s tím nevěděl rady
možná budu vypadat ja debil, ale kde to tam najdu?
já se v biosu hrabu jenom když reinstaluju windows
možná budu vypadat ja debil, ale kde to tam najdu?
- -frost-
- Začátečník

no tohle jsem prováděl na svém starším počítači, takže už to taky bude nějakej ten pátek.
ještě, než ti cokoli poradim, tak se tě chci ještě zeptat, jestli už sis někdy sám vzyšoval propustnost FSB(taky v biosu), nebo jestli to někdo dělal za tebe??
ještě, než ti cokoli poradim, tak se tě chci ještě zeptat, jestli už sis někdy sám vzyšoval propustnost FSB(taky v biosu), nebo jestli to někdo dělal za tebe??
- Marson
- Nováček

-
s tím co píšeš sem se do styku nedostal, mě se v tom vždycky hrabal soused ale ten se odstěhoval, tak se to musím naučit
a ještě jsem se chtěl zeptat jak zjistím jaké jádro v procesoru mám?
a ještě jsem se chtěl zeptat jak zjistím jaké jádro v procesoru mám?
- OsirisII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://www.cpuid.com/download/cpuz_149.zipMarson píše: a ještě jsem se chtěl zeptat jak zjistím jaké jádro v procesoru mám?
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
- -frost-
- Začátečník

hele a jakou máš základní desku?
- Marson
- Nováček

-
Základní deska je MSI MS-6380E