Vytuhávání Windows

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vytuhávání Windows

Příspěvek od Agaga »

Zdravim, už delší dobu mám problém u svýho noťase. Vždycky jednou za čas se mi stává, že mi wokna (WinXP Pro, SP2) na pár vteřin vytuhnou a zatím se mi vůbec nedaří zjistit, čím by to mohlo bejt. Už jsem jednou kvůli tomu formátoval disk, ale problém přetrval, takže jsem zavrhnul tu možnost, že je to způsobené softwarem a rád bych teď vyzkoušel pomocí různých testovacích programů HW. A jelikož už se v nich přílíš nevyznám, tak bych potřeboval poradit, které konkrétní mám použít. Zatím jsem vyzkoušel akorat memtest, který prošel v pořádku (běžel asi 16h).
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Vytuhávání Windows

Příspěvek od OndraSter »

Co to je za notebook? Kdysi něco podobného mi dělaly Synaptics ovladače k touchpadu v kombinaci s ovladači grafiky, zkus se podívat po nějaké novější verzi.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

OndraSter píše:Co to je za notebook? Kdysi něco podobného mi dělaly Synaptics ovladače k touchpadu v kombinaci s ovladači grafiky, zkus se podívat po nějaké novější verzi.
no je to Compal HGL31, koukal jsem na web Compalu a nejak se mi nepodarilo proklikat se k ovladacum :/
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Nechci bejt nezdvorilej, ale vazne jsem netusil, ze budu cekat na takovou pomerne banalni odpoved tak dlouho. Chtel jsem jenom, kdyby byl nekdo tak hodnej a doporucil mi testovaci (zatezove) programy, ktere otestujou HW, ktery muze zpusobovat ten muj problem, diky.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

podíval bych se na SMART disku, jestli tam nejsou chyby. to samé eventviewer XP, jestli tam nejsou chyby typu řadič disku apod.
ignorelist: kremrole a dezoláti
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Viděl bych to pořád na nějaký konflikt ovladačů nebo špatný ovladač obecně (který jsi nainstaloval hned po opětovné instalaci systému nebo se ti nainstalovali s ním - v rámci XP). Začal bych ovladačem k síťovým zařízením a pokračoval dál. Aktualizovat z webů výrobce na nejnovější "stable" ovladače.
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“