ATI RADEON HD 3650 DDR2 512MB - Chyby grafiky

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Frow
Nováček
Nováček

ATI RADEON HD 3650 DDR2 512MB - Chyby grafiky

Příspěvek od Frow »

Zdravim chtěl bych požádat o radu. Mám grafickou kartu ATI RADEON HD 3650 DDR2 512MB a asi před týdnem se my z ničeho nic při hraní (GTA4,Cod2,WoW) začaly oběvovat grafické chyby.Je to lámání obrazu, občasná průsvitnost a chybky po celé ploše pořád skáčou, ale jen při hraní. Zkoušel jsem to screentnout ale když toi udělám tak na obrázku je to úplně čisté. Zkoušel jsem přeinstalovat windows XP, novější ovladače (zkoušel jsem jich více) a i odpojit a zapojit grafiku zda sedí jak má ale pořád nic tak prosím jestly někdo ví čím to je tak pls my napište.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ATI RADEON HD 3650 DDR2 512MB - Chyby grafiky

Příspěvek od Krteq »

Vítej na PCT fóru,

pokud se artefakty (chyby v obraze) začali objevovat z ničeho nic po delší dobe používání, obával bych se nejhoršího.

Pro začátek napiš o jaký model se přesně jedná, zkus zkontrolovat teploty a napiš jak na tom s nimy jsi.

Napiš ještě zbytek sestavy ať máme případně z čeho vycházet.
Frow
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frow »

No delší moc ne mám ho až od konce prázdnin, ale dosud jsem s ni byl spokojen. Jinak mám Intel core duo e5200 2,55Ghz, 2Gb ram,základní deska asus P5B SE, 120Gb a 320Gb disk, 400W zdroj a jinak teda tu grafiku ATI RADEON HD 3650 DDR2 512MB PCI-E. (Chci si koupit novy zdroj 600W jelikož 400W je už slabý ale druhý disk nemám připojený).
Pokud je treba lepsi specifikace tady je přesně on a odtud jsem ho i kupoval http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52392
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ty chyby ve vykreslení scény se oběvují ve všech 3D aplikacích nebo jen v těch co jsi uvedl?

Pokud máš nějakého známého u kterého by jsi mohl grafiku vyzkoušet, udělej to.

Pokud se u něj budou projevovat stejné symptomy, je příčina jasná a grafiku reklamuj, ale pokud u něj bude fungovat bez problémů, bude "jádro pudla" v jiné komponentě nebo SW.
Frow
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frow »

Tak jsem to vyzkoušel u kamaráda a taky to blblo tak to zkusim reklamovat! Mozna bude problem v tom ze jsem si comp sestavoval sam a dily nakupoval od czechcomputer ale snad to pujde. :sad: reklamovat
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“