Dobry den.
Muj prvni problem tkvi v tom, ze kdyz zapnu nejaky audio soubor tak mi vyjede nasledujici:
No sound devices found.
Error code: 2
A device ID has been used that is out of range for your system.
(pri hrach proste jen nejede zvuk)
Potrebuji poradit jak zjistim jakou mam zvukovou kartu a jake si nani nainstalovat ovladace (nebo co jineho mam udelat abych to zpravil). Opravdu nevim co mam za zvukovku,( kdyz jsem to zkousel zjistit pres nejake problemy tak mi to psalo, ze to nemuze rozeznat) snad jenom ze ovladace nani se maji stahnout z www.soundblaster.com, ale tam neni automaticke vyhledavani ovladacu.
A pak mam nasledujici problem.
Na me nvidii XN6600GT se spalil vetrak a tak jsem tam soupl nejakou starou GeForce4. (Profesionalne jsem si nechal zjistit ze s tim PC neni po HW strance nic v neporadku, je to v SW. Navic tuhle grafiku jsem mel v tom PC uz predtim a slapaloto v pohode, nic jineho jsem nemenil, jen zdroj.)
Preinstaloval jsem ovladace, konkretne jsem si tam z nvidia.com nechal automaticky stahnlut ovladace 93.71.
Ale grafika se sekala i pri scrolovani v textaku. Tak jsem odinstaloval ovladace pres Add/Remove programs v ovladacich panelech a pak to pres nejake programky jako DriverCleaner (nejsem si jisty, ale mozna to ty zbytky dtriveru neodstranilo) a znovu ty ovladace nainstalovat, ale porad se to seka.
Nevite nekdo co bych mel udelat?
Je nejaka jina moznost, nez zformatovat disky a nahrat novy OS a drivery?
Dik za pomoc.
Potrebuji pomoct s ovladaci ke zvukovce a grafice.
- cruscz
- Nováček

-
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Re: Potrebuji pomoct s ovladaci ke zvukovce a grafice.
aku mas zvukovku zistis sam najlepsie tak, ze ju vyberies z PC, a ak je na doske, pojdes na web vyrobcu, najdes si svoj model dosky a pozries, aka zvukovka tam je + si tam stiahnes ovladace.
Vetrak na grafike sa da vymenit, co je podstatne lepsie riesenie, ako nejaka starodavna GF4.
Vetrak na grafike sa da vymenit, co je podstatne lepsie riesenie, ako nejaka starodavna GF4.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- cruscz
- Nováček

-
Re: Potrebuji pomoct s ovladaci ke zvukovce a grafice.
On neodesel jen vetrak, uplne se roztavil ten plast kam se ten vetrak dava.Wuuduu píše:.
Jinak dik za radu se zvukovkou, asi preinstaluju OP a zformatuju disky.