Neustale vypadky site, dve ruzna zarizeni

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
spajda
Začátečník
Začátečník

Neustale vypadky site, dve ruzna zarizeni

Příspěvek od spajda »

Zdravim

jinak hezke svatky. Muj problem je velmi zvlastni. Stejna vec a deje se na dvou ruznych pocitacich a u dvou ruznych poskytovatelu internetu a u dvou ruznych znacek routeru. Velmi casto radove kazdych 10 minut mi vypadne pripojeni, oba pocitace (jeden stolni , jeden notas) jsou pripojeny pomoci kabelu. Pomuze jenom vytazeni a znovu zastrceni kabelu. U jednoho mam router zyxel, druhy je ovislink. u jednoho pocitace je poskytiovatel upc druhy o2. Muze to delat novy eset smart security?pouzivam beta verzi nebo to muze byt comodo firewall. jsem z toho celkem zmateny, protoze oba routery jsou zaroven wifi routry a ostatni pocitace pripojene pres wifi tyto vypadky nemaji. diky za kazdou radu
-------------
Q4,4G,HD4850,WD disky,enermax500W,atd.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Neustale vypadky site, dve ruzna zarizeni

Příspěvek od Weslo »

co naštípnutý kabel?už se mi dělo něco podobného a byl to kabel skříplý pod dveřma - když někdo šel tak to stisknul a zdechlo to - a já připojil/odpojil a jelo to dál ...
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“