Jakýsi bluescreen of death?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Pejzub
- Nováček

-
Jakýsi bluescreen of death?
Zdravim, nevim kam přesně to patří ale hádám že sem. Nedávno sem zakoupil nový pcčko a zažívám s nim jednu potíž. Při nějaké zátěži (např. při hraní Crysis, nebo Sacred 2) se mi celé PC sekne, zčerná obrazovka, a pak naskočí Modrá obrazovka, a horni půlka tak jakože přeskakuje, či zrní (můžu skusit natočit na foťák, jestli to je důležité). Po naběhnutí mi někdy vyskočí okýnko s "Windows byl obnoven po nečekaném vypnutí" či tak něco, a jako podrobnosti je napsáno BlueScreen (taky můžu skusit vyscreenovat, jestli ještě někdy najede). Operační systém mám Windows Vista 32-bit Ultimate SP 1 s nějakými aktualizacemi. Hardware: C2D E8400, 4gb ddr2 800mhz, 4870x2... Může to být problém nějakého nastavení? Nebo by pomohl reinstal windowsu? Nebo je chyba někde v HW? Ovladače jsou všude nejnovější jaké jdou.
- srna
- Středně pokročilý

- myom
- Středně pokročilý

Re: Jakýsi bluescreen of death?
pokud jsi zkousel pretakt, tak resetuj bios a zkus to zatizit, jestli to bude delat. jinak tohle byva ve vetsine problem pameti/grafiky, takze otestuj v memtest a atitool. navody bys tu mel nekde najit.
\\u spatneho zdroje by byl pravdepodobnejsi nahly restart...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Pejzub
- Nováček

-
myom píše:pokud jsi zkousel pretakt, tak resetuj bios a zkus to zatizit, jestli to bude delat. jinak tohle byva ve vetsine problem pameti/grafiky, takze otestuj v memtest a atitool. navody bys tu mel nekde najit.
Zdroj mam Hx620W, tam problem nebude... Taktovat jsem zkousel, to je fakt. Vytahl jsem to na nejakych 3.9, a kdyz mi to pri orthosu padlo, vsechno sem okamzite vratil na z5. Skusim to stejne restartovat a uvidim...
Edit: Takže restart biosu nepomohl, jdu skusit ten Memtest a Atitool.
- Pejzub
- Nováček

-
Takze memtest mi hazi chybu.. teda kdyz ho normalne zapnu jede v pohode, ale kdyz dam test Bios- All (to je ten bez cache myslim) hod mi 10 chyb a v 9% testu zamrzne cely PC. Dela to jak kdyz tam je jedna, nebo druha... Reklamace?
- myom
- Středně pokročilý

ano
- Pejzub
- Nováček

-
Zajmave... Sehnal sem si jine ram (2GB Kingston) a stricil sem tam jen ty... Memtest mi ukazuje uplne stejne chyby jak s temi minulymi, jenze ty chyby ukazuje na 4078Mbu... Kdyz sem zkusil zatizit PC na vecech ktere mi minule padali po par minutach, mi jedou stabilne uz hodku... nejake napady?
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Nizke napětí pro DDRII? Sice by to mělo jet, ale zkus přidat.
- Pejzub
- Nováček

-
To uz sem zkousel. Nepomohlo, i kdyz jsem dal doproucenou od vyrobce, tak i kdyz sem dal vic.PzKpfw VI Tiger píše:Nizke napětí pro DDRII? Sice by to mělo jet, ale zkus přidat.