Projekt Chinese by Božák
Moderátor: L4mka
- Božák
- Nováček
-
Projekt Chinese by Božák
Takže bojový plán:
1)zaslepit díru po větráku
2)udělat podsvícení
3)udělat větrák do předu-udělat díru do kostry casu, udělat díru do plastového předku, který je vlnitý.
4)nakonec to celé na černo přebarvit a na tu černou tak udělat červeného čínského draka.
Doufám že se celý mod povede a hlavně, že se vám bude líbi. Takže vás poprosím jestli to budete průběžmě hodnotit a když budete mít nějakou radu tak ta se taky hodí.
Na bočnici jsem měl větrák který chci umístit do předu. Ale co s tou díou po tom větráku?
Z kusu plechu jsem si udělal záslepku ktrá je asi půl centimetru nad bočnicí. Ale já jsem blázen a chtěl jsem to mít ještě podsvícený. Takže jsem začal tvořit
toto: Jedná se o 10 modrých led-diod, jeden odpor (470ohmů), jeden vypínač.
Následně jsem to pomocí elektrikářské pásky dočasně přidělal.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Božák dne stř 7. led 2009, 18:57, celkem upraveno 3 x.
- Božák
- Nováček
-
Re: Projekt Chinese by Božák
Co mne čeká teď tak je přidělání ventilátoru do předu.
Pomocí nůžek na plech jsem vystříhl díru do kostry casu ateď již jen čekám, až někde seženu rouru o průměru 120mm. To abych srovnal mezeru mezi předním plastem a ventilátorem.
Naposledy upravil(a) Božák dne ned 28. pro 2008, 10:50, celkem upraveno 1 x.
- Božák
- Nováček
-
A zde je šablona. Tento drak pak bude červeně na bočnici.
Další postup a foto bude jen co budu mít zase čas s tim trochu hnout.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Božák dne ned 28. pro 2008, 10:52, celkem upraveno 1 x.
- slavo
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
hm, tak zatial velmi neni co hodnotit ale zacina to pekne len akosi nechapem ako mas jeden odpor pre 10 modrych diod
mas ich paralelne alebo ako? ved ten rezistor (ak nie je vykonovy) sa upecie. inak ok 

- Mirek E.
- Začátečník
-
Nejvíc mě dotává, jak všichni mají úžasný grafický loga atd., ale práce je na úrovni 0. Nic proti, snaha je, ale je to strašný, už jen ta patlanice těch diod. 

B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Grafická loga s překlepy?
Jinak zatím nic moc, spíš pod průměr. Ty diody jsou s prominutim prasácké.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- $luk
- Začátečník
O čínských výrobcích se říká že jsou nekvalitní.
Ale možná bys měl tento "porojekt" přejmenovat, já být Číňan tak mě to asi trochu urazí...
Snaha byla, nic ve zlém. Ale zatím je to dost prasárna.
Ale možná bys měl tento "porojekt" přejmenovat, já být Číňan tak mě to asi trochu urazí...

Snaha byla, nic ve zlém. Ale zatím je to dost prasárna.

- Mirek E.
- Začátečník
-
Nemyslel jsem, že to logo je špatný, ale že většina má udělaný krásný dizajn po softwarové stránce, ale hardwarová stránka je jedna velká prasárna...M4r1hu4n3 píše:Grafická loga s překlepy?
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
- 8ball
- Nováček
Zdravim,
tak vidim ze uz ses dal do modu.....
No tak ja ti to trosku zkritizuju
-> ta elektroinstalace je trochu bastl, ten drak ale zase vypada dobre,ale rozhodne bys mel opravit tu chybu v logu - kazi to dojem.
= ani + ani - Tak uvidime co z toho vznikne. (doufam ze se to povede)
(jenom by to trosku chtelo kvalitnejsi fotky)
edit:
P.S. normalne mody nekritizuju jenom "radim" ale bozaka znam tak udelam vyjimku
tak vidim ze uz ses dal do modu.....
No tak ja ti to trosku zkritizuju

= ani + ani - Tak uvidime co z toho vznikne. (doufam ze se to povede)
(jenom by to trosku chtelo kvalitnejsi fotky)
edit:
P.S. normalne mody nekritizuju jenom "radim" ale bozaka znam tak udelam vyjimku

Pracuju na modu "Decent flames". Hotovo na 91%.
- Božák
- Nováček
-
Díky moc za příspěvky i když z větší časti kritických, ale i tak.
V kvalitě fotek se polepším. A mod zatim neni ani v polovině takže je ještě na co se těšit.
A omlouvám se všem číňanům, které jsem urazil.

V kvalitě fotek se polepším. A mod zatim neni ani v polovině takže je ještě na co se těšit.
A omlouvám se všem číňanům, které jsem urazil.

- N3rth
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zatim to je v rannem stadiu tuningu,fotky jsou o nicem,skus vyfotit neco lepsiho 
Co kdybys vymenil modre diody za cervene,k tomu drakovi by to sedelo lepe aspon podle me,ale zase kazdej ma jiny vkus
drzim palce a doufam ze se stim pohnes o kus dal a finalni prace bude vypadat o mnoho lepe
ps:ty diody predelej
jinak si to cely zkazis

Co kdybys vymenil modre diody za cervene,k tomu drakovi by to sedelo lepe aspon podle me,ale zase kazdej ma jiny vkus
drzim palce a doufam ze se stim pohnes o kus dal a finalni prace bude vypadat o mnoho lepe

ps:ty diody predelej

cpu:8x80ghz...gk:4xgtx895 9000mb....ram:80gb....hdd:5x100TB....monitor:3D 200"
- Božák
- Nováček
-
Koukám je zde mnoho kritiky na ty moje ledky. Takže moje plány. Z venku casu to bude pořád stejně modrý. A ze vnitř to budu zalévat buď do plastu a nebu zasazovat do dřeva napuštěnym nehořlavym olejem. Ale o vnitřek bych se zase tak nestaral. Ale o něco se pokusim.
- srna
- Středně pokročilý
aspon misto ty lepenky by mohla bejt smrstovacka....a LEDky bych zapojil jinak....do vetvi

- slavo
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
ja si len myslim ze ledky paralelne a ku kazdej ledke do serie rezistor straty budu ovela mensie.
No a jasne treba zainvestovat do zmrstovacky
takto ti poviem celkom pekne je to logo ale chcelo by to trosku viacej trpezlivosti a takeho zdraveho puntickarstva vies pripada mi to ako by to vsetko bolo take prvoplanove a akoby si to robil narychlo.
Takto sa to neda musis to robit kludne pomaly a hlavne precizne
myslim si ze takyto nazor tu bude mat viac ludi
ale rozhodne sa tym nenechaj odradit skor to ber ako radu do zivota.
No a jasne treba zainvestovat do zmrstovacky

takto ti poviem celkom pekne je to logo ale chcelo by to trosku viacej trpezlivosti a takeho zdraveho puntickarstva vies pripada mi to ako by to vsetko bolo take prvoplanove a akoby si to robil narychlo.
Takto sa to neda musis to robit kludne pomaly a hlavne precizne

myslim si ze takyto nazor tu bude mat viac ludi
ale rozhodne sa tym nenechaj odradit skor to ber ako radu do zivota.
- Božák
- Nováček
-
Až na to že tohle je zapojený paralelně. Nebo jak si to myslel?srna píše:aspon misto ty lepenky by mohla bejt smrstovacka....a LEDky bych zapojil jinak....do vetvi
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Myslel to asi tak že takhle máš paralelně všechny diody na jeden rezistor zapojený v serii. Ale lepší by bylo zapojit v serii pro každou diodu malej odpor a to pak mit paralelně na napájení.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- srna
- Středně pokročilý
- Božák
- Nováček
-
Takže po delší odmlce tady máte další fotky a postupy. Stohl jsem přidělat ty ledky, který vám tak ležej v žaludku.
Ve tmě i za světla to nevypadá špatně. dále jsem vyřízl díru v přednim krytu casu. A přilepil zde 12cm širokou a 5 cm dlouhou odpadní rouru.
To aby se vzduch vyháněný ventilátorem nevířil pod krytem. Je zabroušen podle ohybů. Zadělal jsem tlačítko reset a ledky. Tlačítka na zapnutí a reset budou na vršku předního krytu. Budou tam takový stříbrný, kruhový, který se používaj u zvonků. Jedno tlačítko stojí asi šedesát korun.
Ve tmě i za světla to nevypadá špatně. dále jsem vyřízl díru v přednim krytu casu. A přilepil zde 12cm širokou a 5 cm dlouhou odpadní rouru.
To aby se vzduch vyháněný ventilátorem nevířil pod krytem. Je zabroušen podle ohybů. Zadělal jsem tlačítko reset a ledky. Tlačítka na zapnutí a reset budou na vršku předního krytu. Budou tam takový stříbrný, kruhový, který se používaj u zvonků. Jedno tlačítko stojí asi šedesát korun.
- Božák
- Nováček
-
Takto vypadá to tlačítko.
http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=631-256
http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=631-256
- slavo
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
no klasicke antivandal tlacitko...
a k tomu svetlu popravde mne sa to nepaci vobec ale ja to mat v izbe nebudem...
vies ja by som nezniesol take svetlo
a s tym lepenim tavnou pistolou ti drzim palce je pravda ze na dost zdrsnenych a odmastnenych plochach to drzi paradne nieco mi ale hovori ze to nebude tvoj pripad.
Inac modu zdar
a vela stastia
a k tomu svetlu popravde mne sa to nepaci vobec ale ja to mat v izbe nebudem...
vies ja by som nezniesol take svetlo
a s tym lepenim tavnou pistolou ti drzim palce je pravda ze na dost zdrsnenych a odmastnenych plochach to drzi paradne nieco mi ale hovori ze to nebude tvoj pripad.
Inac modu zdar