acer aspire one výměna disleje

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Feodaron
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

acer aspire one výměna disleje

Příspěvek od Feodaron »

Vlastním netbook Acer Aspire One a bohužel u mě došlo k nehodě, při které prasnul LCD displej. Rád bych proto poprosil o pomoc.
1, Na kolik by výměna displeje asi tak mohla přijít?
2, Můžete mi doporučit nějaký servis, kde by bylo možné to výměnu udělat rychle a levně? Nejvhodnější by bylo asi servisní Acer středisko, ale slyšel jsem, že ceny v něm jsou obrovské a výměna by stála téměř totéž co nový nb.

Díky.
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: acer aspire one výměna disleje

Příspěvek od Igoreso »

vymena displeje rychle a levne :)
pocitej 500-1000kc za hodinu prace technika a displej bude mit cenu min 1/3ceny notebooku..
technik bude psat(nikdo nerika ze delat) 2hodiny.. myslis ze se to vyplati?
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: acer aspire one výměna disleje

Příspěvek od OndraSter »

Zkus na ebayi nebo podobných serverech sehnat ten displej, dá se vyměnit i v domácích podmínkách (není to nic lehkého, ale ani nic těžkého).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“